Marija Kilibarda, Andrej Maricic i Milka promo timMarija Kilibarda i Andrej Maričić podstakli na prvi korak

Šarmantna voditeljka Marija Kilibarda i pobednik prvog VIP serijala „Survajvera“ Andrej Maričić posetili su sinoć poznati beogradski restoran-klub „Frida“ sa specijalnim planom. Njih dvoje su u pratnji Milka promo-tima i uz pomoć Milka čokolada prenosili poruke nežnosti među posetiocima kluba, ohrabrujući ih da se usude da načine prvi korak i započnu nešto slatko. Primetivši da više nego ikada momci i devojke čak i u klubovima stoje razdvojeni, svako sa svojim društvom i svojim temama, Milka je došla na ideju kako da takvu sliku barem malo popravi a da želja za iskazivanjem naklonosti ponovo postane jača od straha od odbijanja.
Neodoljiva energija i neposrednost Marije i Andreja, praćeni porukama nežnosti i poklon-čokoladama Milka koje su devojke i momci jedni drugima slali, pretvorili su naizgled običan petak u veče za pamćenje.
-Baš su slatki! Slatko sam se nasmejala kad su mi doneli poruku. Skroz simpatično i originalno – prokomentarisala je jedna od gošći kluba.
Uz malu pomoć Marije i Andreja prošlog petka su sklopljena brojna poznanstva, a da li će se kasnije roditi nešto više, ostaje da se vidi. Veselu atmosferu i trenutke nežnosti od petka Milka je prenela na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/milka, na kojoj se posetioci pozivaju da svoja iskustva podele sa svima.

Povezana vest:  Stambeno savetovalište u Beču: sve usluge pod jednim krovom