Dr Olivera Partonjic Lazovic Divna karleusa i Jelena Karleusa - grupnaDivna i Jelena Karleuša na vampirskom fejsliftingu

U stilu pravih holivudskih zvezda, Divna Karleuša je uz prisustvo i podršku ćerke Jelene rešila da se podvrge tretmanu ulepšavanja i podmlađivanja kože PRP metodom u klinici Opal za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Poznatija i kao „vampirski fejslifting“, PRP metoda već dugo je hit u svetu, a kod nas je među prvima uvela doktorka Olivera Partonjić Lazović iz klinike Opal.
PRP metoda podrazumeva upotrebu krvne plazme samog pacijenta, koja sadrži faktore rasta, za revitalizaciju i podmlađivanje kože. Plazma se zatim ubrizgava u kožu pacijenta tehnikom mezoterapije. Plazma stimuliše ćelije kože da se regenerišu i ponovo izgrade mlado kožno tkivo. Pošto se radi o plazmi samog pacijenta, metoda je potpuno bezbedna, jer nema mogućih alergičijskih i drugih imunoloških reakcija. Ceo postupak koji je krajnje bezbolan se izvodi u operacionoj sali i traje 10-15 minuta, a daje veoma vidljive i dugotrajne rezultate.

Povezana vest:  Dejvid Bekam prodaje svoju kolekciju automobila