Vichy CS Tinted cream Tube 50Sa visokom zaštitom od sunca do idealne kože uz liniju Vichy CAPITAL SOLEIL

Novo istraživanje Laboratorija Vichy pokazalo je da dugi UVA zraci prodiru duboko u kožu i utiču na njen kvalitet, a posledice toga su pepeljasta boja tena, bore i fleke. Prvi dani na suncu znaju da budu opasni za najizloženije delove tela kao što je na primer lice, pa je zato vrlo važna upotreba primerene zaštite. Linija Capital Soleil predstavlja dve inovacije u zaštiti od sunca koje su posebno osmišljene za Vaše lice: baršunastu kremu 50+ za lepši izgled kože i obojenu kremu 50+ za prirodan i blistav ten. Obe kreme su efikasne čak i protiv dugih UVA zraka za postizanje blistavog sjaja i još lepše kože.

ZAŠTITA LICA OD DUGIH UVA ZRAKA
Vichy još od svojih početaka, tridesetih godina prošlog veka, razvija koncept kozmetike u službi zdravlja i lepote. To načelo je posebno važno kada je reč o proizvodima za zaštitu od sunca. Po prvi put Laboratorije Vichy su sprovele studiju na celokupnom genomu povezanu sa zaštitom od sunca i otkrili uticaj dugih UVA zraka o kojima se do sada znalo manje nego o UVB i kratkim UVA zracima. Dugi UVA zraci su najbrojniji UV zraci koji duboko prodiru u kožu i utiču na njen kvalitet. Pepeljasta boja tena, nepravilna površina, bore i fleke su 3 glavne posledice uticaja dugih UVA zraka. Koža lica je najizloženiji deo tela, pogotovu tokom prvih dana na suncu, pa je zbog toga izuzetno važno nanošenje visokog faktora zaštite kako bismo izbegli posledice prouzrokovane UVA zracima. Zahvaljujući visokoj zaštiti koža može da bude vidljivo promenjena: blistaviji ten, bolji kvalitet kože, manje bora i fleka. Capital Soleil svim tipovima kože pruža efikasnu zaštitu, toleranciju i užitak.Kako je zaštita genetskog kapitala kože od svih vrsta UV zračenja (posebno od dugih UVA zraka) sve važnija, isto kao i kvalitet i prijatna tekstura, CAPITAL SOLEIL predstavlja dve inovacije za zaštitu lica od sunca i to su:BARŠUNASTA KREMA 50+ za lepši izgled kože : Prva visoka zaštita od sunca koja otkriva lepotu kože zahvaljujući pojačanoj efikasnosti čak i od dugih UVA zraka. Hijaluronska kiselina pruža osećaj „nove kože“: koža je meka i hidrirana tokom 24 sata. Njena tekstura utapa se u površinu kože i ponaša se kao filer čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula MEXORYL SX & XL, ojačana je sa filterima koji pružaju najvišu zaštitu od dugih UVA zraka: Parsol®1789 i Tinosorb®S.Baršunasta krema deluje trostruko za postizanje idealne kože:Trenutni efekat: glatkija koža;Tokom izlaganja suncu: blistavija i dugotrajnija boja tena;Posle izlaganja suncu: manje bora i fleka.OBOJENA KREMA 50+ za prirodan i blistav ten pruža efikasnu zaštitu od sunca i lagani efekat prekrivanja. Prirodan i ujednačen izgled tena i formula koja sprečava svrab i peckanje očiju odlike su ovog proizvoda. Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primeren i za osetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ postoji u jednoj nijansi koja je prilagođena svim bojama tena.
Teksture su osmišljene tako da pružaju osećaj prijatnosti pri nanošenju i ne ostavljaju bele tragove ni grudvice. Formule sa Vichy termalnom vodom su ispitane na najosetljivijoj koži, ne sadrže parabene i hipoalergene su. Capital Soleil proizvodi za zaštitu lica od sunca su jedina zaštita koja deluje duboko u koži i štiti matične ćelije.

LINIJA CAPITAL SOLEIL- ZAŠTITA OD SUNCA ZA IDEALNU KOŽU
Capital Soleil linija pruža idealan odgovor za zaštitu lica od sunca. Za različite tipove kože Capital Soleil nudi raznolike teksture i faktore za kompletnu zaštitu na suncu:
LICE: baršunasta krema za lice SPF 50+, obojena krema za lice SPF 50+, lagani fluid za lice SPF 50+, ,,dry touch“ finish krema za lice SPF 50+ i SPF 30 i krema za lice SPF 30.
TELO: mleko za telo SPF 50+ i SPF 30 u porodičnom formatu od 300 ml, sprej za telo SPF 50+ i SPF 30, suvo ulje SPF 40 i SPF 20 i mleko-gel za telo SPF 20.
DECA: Dečije mleko SPF 50+ u velikom formatu od 300 ml, nežni dečiji sprej SPF 50+ i nežno dečije mleko SPF 50+.
KOMPLEMENTARNI PROIZVODI IZ LINIJE: balzam za umirivanje opekotina od sunca, hidratantno mleko za samopotamnjivanje, stik za osetljiva područja SPF 50+ i balzam za usne SPF 30.
BARŠUNASTA KREMA 50+ informativna cena: 1785.24 RSD*
OBOJENA KREMA 50+ informativna cena: 1785.24 RSD*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.

Povezana vest:  Evropski fudbal u ADA MALL-u