ALEVA CARSTVO MIRISA I UKUSAAleva carstvo mirisa i ukusa: ALEVA NATUR ZAVET

Aleva, jedan od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda, obradovala je potrošače novom linijom Natur proizvoda u kojoj nema aditiva, veštačkih boja, niti pojačivača ukusa i tako plasirala na tržište najkvalitetniju paletu začina ikada. Zdrava i ukusna hrana imperativ je Aleve Natur, a predstavlja pravo rešenje za savremenu porodicu, jer se koristi lako i jednostavno.
Generalni direktor kompanije Aleva, Hristivoje Milošević o liniji Natur je rekao: „Proizvodi linije Natur su najmlađi u našoj porodici, ali siguran sam da će brzo i lako naći put do potrošača, koji umeju da prepoznaju kvalitet. Kada je osnovana, Aleva je proizvodila samo začinsku papriku i dehidrisani paštrnak, a danas se u našoj ponudi nalazi više od 160 artikala“, i dodao: „Svi zaposleni Aleve položili su Zavet svojim potrošačima, uz obećanje da će ostati verni osnovnoj misiji kompanije, a to je da se proizvodi kvalitetno, zdravo i ukusno“. Iz Alevine fabrike uskoro stiže još proizvoda linije Natur.
Priliku da se među prvima upoznaju sa Alevinim Natur ukusima zdravlja imali su predstavnici medija, koji su uz smeh i suze (od luka) uživali u magiji Alevine trpeze. Male tajne svoje kulinarske umešnosti otkrio im je Petar Gajić, a pridružila mu se i doktorka Nela Mihailović, specijalista pedijatar. Događaj je bio začinjen i smehom, jer bez smeha nema dobrog kuvanja.
Proizvodi Aleve, omiljeni su i van granica naše zemlje i to na tržištima evropskih zemalja, Rusije, Amerike, Australije i Bliskog istoka. Tajna Aleve nisu tajne formule, već kvalitet, koji je uvek na prvom mestu. Tajna kvaliteta Alevinih proizvoda nalazi se na sunčanim poljima Banata i severne Bačke, a tajna uspeha počiva u dugogodišnjem iskustvu i tradiciji Aleve.
Ukusne i zdrave recepte koji se pripremaju sa prirodnim Aleva Natur začinima moći ćete da pronađete na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i na Aleva Natur web stranici www.alevanatur.rs. Osim zanimljivih recepata, moći ćete i da saznate više o zdravoj hrani, začinima i namirnicama kroz stručne tekstove koje će pisati dr Ana Gifing, nutricionista i njeni saradnici.

Povezana vest:  Bečki fijakeri prelaze na plastične potkovice