Moj Instagram za SvratisteHUMANITARNA PRODAJNA IZLOŽBA INSTAGRAM FOTOGRAFIJA ISTOKA PAVLOVIĆA, KATARINA ŽUTIĆ I NEMANJA AĆIMOVIĆ U KRUGOVOM VRTU OVE NEDELJE!

Krugov Vrt je otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći, sve do 2 ujutru.
Utorak u Krugovom Vrtu donosi Tasty Tuesday festival hrane, muzike i dobre zabave! Ovog utorka, 2. jula, posetioci Vrta moći će da degustiraju razne finger-food specijalitete iz Krugove kuhinje. Takođe, utorak je dan za ispijanje ukusnog sangria vina, sa pravim komadima voća, po promotivnoj ceni. Za muzički izbor ovog utorka biće zadužen Mortus Kombat duo u sastavu Katarina Žutić & Nemanja Aćimović. Vrata Vrta biće otvorena već od 17:00, a ulaz je slobodan.
Ove srede, 3. jula, započinje nova akcija u Krugovom Vrtu – u pitanju je izložba Moj Instagram za Svratište! Moj Instagram za Svratište je prodajna izložba na kojoj će svake srede do kraja sezone, u bašti kluba Krug, svoje Instagram fotografije izlagati ličnosti iz javnog života. Sav prihod od prodaje fotografija ide u Fond za radno osposobljavanje, posebnom programu Centra za integraciju mladih. Ove srede svoje fotografije će izložiti bloger Istok Pavlović. Izložba počinje od 19:00, a već od 21:00 specijalan DJ set izvešće Voneve, umetnica poznata po numerama „It’s Over Now“ i „1984 Hands High“. Ulaz je slobodan, a piće dobrodošlice obezbediće Aperol Spritz.
Četvrtak u Krugovom Vrtu je rezervisan za Funk Posle Posla! Treća epizoda ovog Loud Minority klupskog serijala čeka sve posetioce Krugovog Vrta već ovog četvrtka, 4. jula, od 17:00 – a od 22:00 komandu nad DJ pultom preuzeće DJ Ike. Prisutni će moći da isprobaju različite vrste Mojito koktela po promotivnim cenama, a ulaz u Vrt je slobodan.
Petak u Krugovom Vrtu odlikuje bogat program – a ovog petka, 5. jula, već od 20:00, program počinje promocijom organskog vina Kazimir. U pitanju je posebno, potpuno organsko vino u ograničenoj seriji iz rezerve. Negde iza 22h DJ pult „preuzimaju“ Sale Funkin’ Blue i Groovyman, i započinju sa svojim već dobro poznatim Minty Friday DJ setom. Ulaz je slobodan, a program traje sve do jutra.
Subota, 6. jul, u Krugovom Vrtu, očekivano, biće u u znaku sjajne Miss Millie, čija je sama pojava za DJ pultom garantuje dobar provod! Program počinje u 22:00, a ulaz je slobodan.
Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day! Tokom dana, u najlepsoj beogradskoj bašti, odmah pored reke, posetioce Vrta očekuju sve moguće drustvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i paklenog vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. A čim padne mrak, počinje bioskop! Tokom nedelje, posetioci Krugove FB stranice imaće šansu da biraju između nekoliko ponuđenih filmova, koje će te iste nedelje moći da pogledajuna specijalnoj projekciji u Krugovom Vrtu! Ove nedelje, 7. jula, tema je biografski film, a glasanje je i dalje otvoreno na linku: https://www.facebook.com/questions/377238642377383/ Projekcija pobedničkog filma počinje u 21:00, a zabava u Vrtu se nastavlja i nedeljom kada će se za DJ pultom naći Nemanja Kostić, prodicent programa na Radiju B92. Ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Završen biciklistički ekološki karavan na Adi Ciganliji