hor carolijaOtvoren“Dreamland“, najveća dečija igraonica na Balkanu

Najveća igraonica na Balkanu, „Dreamland“, svečano je otvorena u ponedeljak u prisustvu velikog broja Beograđana. Brojne poznate ličnosti prisustvovale su otvaranju: Leontina sa ćerkom i horom „Čarolija“, sestre Ivana Stamenković – Sindi Models i Nevena Adžemović sa mališanima, dizajner Zvonko Marković koji je došao u pratnji svoje sestre i njenih klinaca, autor emisije „Dosije“ Mašan Lekić sa porodicom, glumica Anita Lazić sa ćerkicom, voditelj B92 Miloš Milovanović sa sinom i ćerkom, fotograf Nebojša Babić sa svojom decom, balerina Drina Pešić sa ćerkom Iskrom, fudbaler Saša Radivojević sa sinom…
„Dreamland“ igraonica smeštena je u nedavnom otvorenom tržnom centru „Stadion“, a zauzima prostor od čak 2.000 m2, od čega je 500m2 uređeno kao prostor za bebe i malu decu do 3 godine. U prostoru igraonice u skladu sa poslednjim svetskim trendovima u industriji zabave, nalaze se najveće instalacije za igru, rekviziti i prepreke izrađeni od eko materijala, čak 3.000m lavirinta, više od 10.000 loptica, jedinstveni bubble guns, na desetine tobogana, 9 visećih mostova. Mališani koji su imali priliku da isprobaju sve ove atrakcije, bili su potpuno oduševljeni.
Iako je ovo najveća igraonica kod nas, bila je mala da primi sve one koji su došli. Posetioci su uživali u besplatnim slatkišima, šećernoj vuni, kokicama i slatkišima, a za dobro raspoloženje pobrinuo se glumac Miljan Prljeta, hor „Čarolija“, veliki broj kostimiranih animatora i klovnova. Inače, „Dreamland“ zvanično počinje sa radom 1. avgusta, a ovo je bila prilika pripadnicima medijskih kuća, poznatim ličnostima i brojnim Beograđanima da provere zašto će ova „zemlja iz snova“ ubuduće postati omiljeno mesto dečije zabave.

Povezana vest:  Fashion Company predstavio svoje brendove na Beogradskoj nedelji mode