gvinet_paltrouGvinet Paltrou o postnatalnoj depresiji

 

Glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), majka dvoje male dece, priznala je da je prolazila kroz veliku emotivnu krizu posle rođenja sina Moziza (Moses Martin).
-Bila sam na dnu. Bila sam robot. Ništa nisam osećala, Nisam imala nikakvih materinskih osećanja prema njemu. Bilo je jezivo – ispričala je 37-godišnja glumica na novi broj časopisa Vog.
-Bogu hvala, nisam ni pomišljala da mu naškodim, ali nikako nisam mogla da se `uključim’, a kad gledam njegove slike sa tri meseca, uopšte se ne sećam tog vremena – izjavila je dobitnica Oskara za glavnu ulogu u „Zaljubljenom Šekspiru“.
-Moj problem je bio što nisam priznavala da nešto nije u redu. Ponašala sam kao da je sve normalno, a osećala sam se ludački.
Gvinet Paltrou je dodala da joj je suprug, frontmen britanske grupe „Koldplej“ Kris Martin (Chris Martin) pomogao da prevaziđe emotivne proleme: – Kris je bio taj koji je naglas rekao da nešto nije u redu. To je bilo ogromno olakšanje za mene jer je to bila potvrda da nisam sasvim svoja – navela je i dodala: – Počela sam da vežbam i da razmišljam o ponovnom radu… Bila sam izgradila zid oko sebe, a znam da to nije zdravo.
Povezana vest:  Umro Umberto Panini, kreator albuma samolepljivih sličica