Plato-Milana-Mladenovica-DOB-2Uređen Plato Milana Mladenovića, zidić ispred Doma omladine Beograda u novom ruhu

Jedno od najprometnijih mesta u gradu u novom ruhu dočekivaće posetioce Doma omladine, ali i biti lepa oaza za odmor prolaznika. Uređen Plato Milana Mladenovića doprinosi oplemenjivanju javnih gradskih površina i otvara nove mogućnosti za realizaciju programa DOB-a „na zidiću“.
Nove, funkcionalne klupice postavljene su oko uređene zelene površine na Platou Milana Mladenovića, pa će od ovog vikenda posetioci besplatnih koncerata „na zidiću“ pored dobre muzike uživati i u lepom ambijentu. Koncerti „na zidiću“, koje Dom omladine Beograda sa uspehom organizuje od juna meseca, biće organizovani svakog petka i subote do 21. septembra.
Dom omladine Beograda na Međunarodni dan mladih, 12. avgusta, pokrenuo je, u saradnji sa JKP „Zelenilo Beograd“, akciju uređenja Platoa Milana Mladenovića. U tom poslu pomoć su pružili i brigadiri iz Udruženja učesnika ORA.
U petak, 23. avgusta od 20 časova ispred Doma omladine nastupiće bend Bas i stega, okarakterisan od strane domaćih kritičara i muzičara kao jedan od najzanimljivijih i najkvalitetnijih bendova nove srpske scene. Bas i stega će svirati umesto ranije najavljenog sastava AmanZaman, koji je zbog sprečenosti jednog od članova morao da otkaže svoj koncert. Dan kasnije, u subotu 24. avgusta od 20 časova koncert „na zidiću“ održaće sastav Štrebersi.

Povezana vest:  Bečki fijakeri prelaze na plastične potkovice