rukomModni događaj „Reci ruKom“ u Mikser Houseu

U sredu, 11. septembra, u 20 časova u bašti Mikser Housea biće predstavljen koncept balkanskog brenda ruKom i njihova nova kolekcij kanvas torbi, kravata, dekorativnih stikera za zid, koja je realizovana u saradnji sa Markom Radovancem, kreativcem i kolumnistom. Posle Sarajeva i Los Anđelesa, beogradska publika će imati priliku da se prvi put bliže upozna sa idejom koja se krije iza unikatnih proizvoda pod etiketom ruKom, koji su ručno pravljeni u maloj porodičnoj manufakturi.
RuKom tim se bavi osmišljavanjem i proizvodnjom nesesera, torbi, kravata, broševa, rajfova i stikera, specifičnog dizajna, koje kreiraju sa mnogo mašte, ljubavi a, pre svega, vodeći računa o kvalitetu.
U bašti Mikser House-a, posetioci će imati priliku da iz prve ruke, od dizajnerki koje su osmislile brend ruKom saznaju sve o njegovoj filozofiji i njihovim dosadašnjim iskustvima u svetu dizajna, a ključna tačka večeri biće nesvakidašnji modni performans. Prisutne očekuju i brojna iznenađenja i pokloni iz nove kolekcije. Dizajnerke će pokloniti po jednu torbu, kravatu i stiker sa citatima koje je osmislio Marko Radovanac.
RuKom proizvode možete nabaviti u Mikser House Balkan Design Storeu svakog dana od 9 do 23 časa.

Povezana vest:  Reč stručnjaka: Nega bebine kože tokom zimskog perioda