Danijela_03Danijela Dimitrovska pred objektivima „Victoria’s Secret“ modelima
Naša proslavljena manekenka Danijela Dimitrovska, koja je krajem prošle godine započela saradnju sa poznatim proizvođačem donjeg rublja „Victoria’s Secret“, početkom aprila imala je svoje prvo snimanje za ovaj poznati brend.
U Njujorku  je snimila Victoria Secret “Holiday Look Book“.
– Utisci sa snimanja su zaista fenomenalni. Maksimalno se vodilo računa o svakom detalju, a veliki bjuti tim je vodio računa da izgledam savršeno, u duhu „Victoria’s Secret“ anđela. Bila sam veoma uzbuđena i srećna, jer se moj cilj polako ostvaruje – objašnjava Danijela, koja je slavu stekla zahvaljujući saradnji sa agencijom „Forma Viva“ i učešćem na izboru za „Elite Model Look“.
– Victorias Secret je za mene pocetak bajke, moje licne – dodaje Danijela.
Danijela Dimitrovska je i novo zastitno lice najnovije kampanje za DIESEL.
-Snimanje je bilo marta meseca,na raznim lokacijama Njujorka….Svi dobro znamo imidz tog brenda rok&rol,zabava,ljubav….Radili su najpoznatiji svetski modni stilisti i fotografije su fenomenalne! Kampanja izlazi za sezonu jesen zima.
Modna agencija Forma Viva, maticna agencija svestkih top modela je u jeku svoje potrage za novim licima. Veliko Finale projekta RIMMEL ELITE MODEL LOOK 2010 SRBIJA zakazano je za 3. septembar. Kastinzi ce se održati : Beograd 24. april u 14h Klub Teatro, Kikinda 24. april u 17h Hotel Narvik i Zrenjanin 25. april u 18h Caffe Passage.
Povezana vest:  Počinje treći Divac Ideja Forum