JB ADIDAS NEO 2013Novi reality show, a pobednik dobija posebnu nagradu putovanje u svemir u društvu slavnih poput Biebera ili DiCarprija

Američka televizija NBC ima novi zanimljiv projekat. Počeće da emituje novi reality show, a pobednik će dobiti posebnu nagradu: putovanje u svemir u društvu slavnih showbizzera poput Biebera ili DiCarprija.
Karta za putovanje u svemir inače iznosi vrtoglavih 250 hiljada dolara, a poznato je da su mnogi slavni već rezervisali svoje putovanje, među kojima su i Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio i teen superstar Justin Bieber.
Producent tog reality showa Mark Burnett kaže kako je oduvek želeo nekome da pruži priliku da iskusi takvo neverovatno iskustvo – pogled na našu planet iz svemira, i to u društvu neke slavne osobe.
Burnett ima veliko iskustvo iza sebe (radio je realityje Survivor i The Voice), a osoba koja pobedi u tom showu biće među slavnim putnicima u sklopu programa Virgin Galactic sir Richarda Bransona.
Sličan projekt Burnett je pokrenuo 2000. godine kad su finalisti trebali putovati na svemirsku stanicu Mir, međutim taj projekt nije nikad ugledao svetlo dana.

Povezana vest:  New Yorker otvorio novu prodavnicu u Beogradu!