CarsfinalJunaci iz filma „Automobili“ po prvi put na ledu, Disney On Ice vam predstavlja Svet iz mašte

Po prvi put u predstavi „Disney on Ice“ na ledu će se naći junaci animiranog filma „Automobili“. Produkcioni tim Diznija sa velikom pažnjom posvetio se izradi automobila stavljajući akcente na realan izgled ali i na pokretljivost na ledu.
Junaci Munja Mekvin, Mejter, Seli, Flo i Ramon izrađeni su u prirodnoj veličini. Za svaki auto bilo je potrebno 2000 sati da se izradi, odnosno otprilike 3 meseca, a usavršeni su treptajućim očima i hidrauličnim podizačima koji pomeraju auto u ritmu muzike. Mejter i Mekvin čak mogu da otvaraju usta koja omogućavaju njihovim dinamičnim ličnostima da dođu do izražaja svaki put kada pričaju.
Svaki auto može da postigne brzinu od čak 64.37km/h ali su programirani da ne prelaze brzinu od 25km/h. Automobilima se upravlja daljinskim signalom preko kutije koja je ugrađena u njih. Pored vožnje unapred, automobili mogu i da skreću a Mejter može da vozi i u rikverc. Teže po 1200kg izuzev lika Sali koji je težak 635 kg.

Povezana vest:  Sportsko-modni spektakl u znaku Sport Visiona

McQueen CARS CompletedNjihove gume su prave a punjene su penom kako ne bi proklizavale. Pokreće ih 48 volta snažan elektro motor i koriste kompresovan gas za animacije. Svaki ima četiri baterije po 12 volti jačine za upravljački mehanizam i dve baterije za specijalne efekte.
Svet iz mašte nudi savršenu kombinaciju elemenata za sve ljubitelje predstava Disney on Ice.
Od savremenih „Automobila“ i „Priče o igračkama 3“ do bezvremenskih klasika „Male sirene“ i „Zvončice“, publika će videti kako oživljavaju četiri potpuno različita Diznijeva sveta. Spremite se za zabavu bez prestanka. Od točkova do talasa, od vremena za igru do čarobne vilinske prašine, vaši omiljeni Diznijevi momenti oživljavaju u najnovijoj predstavi „Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte“ ispunjenoj sjajnim klizanjem, specijalnim efektima i voljenim likovima koji će vam stvoriti uspomene koje se večno pamte.
Disney On Ice vam predstavlja Svet mašte prikazivaće se od 1. do 3. novembra 2013. godine u više termina:
01.11. od 19h
02.11. od 11.30, 15 i 18.30h
03.11. od 11.30, 15h
Ulaznice po cenama od 1000, 1400, 1800, 2200 i 2300 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.
Za više informacija o predstavama „Disney on Ice“, posetite www.disneyonice.com, ili nas pratite na Facebook-u i YouTube-u.

Povezana vest:  Piraeus banka za bebe Kragujevca