VICHY - LIFTACTIV ADVANCED FILLER LIFTACTIV ADVANCED FILER – Napredna koncentrovana nega za svež i mladalački izgled!

Kako starimo, crte lica postaju slabije definisane i lice deluje tužnije i umornije. Bore, a pogotovo vertikalne bore, mogu biti vrlo otporne i problematične za korigovanje. Nova napredna generacija Vichy nege se protiv njih lako bori: Liftactiv Advanced Filer je nova koncentrovana nega u kojoj Vichy po prvi put kombinuje čist retinol i LR2412 za dvostruku korekciju bora i izražajnosti lica.
U želji za očuvanjem mladalačkog izgleda lica, žene danas nisu zabrinute samo zbog bora, kao posledice starenja kože, već i zbog njihovog efekta na ekspresivnost lica (tužan i zabrinut izgled), koje ne odražava ono što stvarno osećaju. Razlog tome su vertikalne bore, koje nastaju zbog grčenja mišića lica ispod kože:
Glabelarne bore između obrva,
Nazolabijalne bore sa obe strane nosa,
„Marionetske“ bore koje uokviruju bradu,
Bore iznad gornje usne, između gornje usne i baze nosa.
Za razliku od bora smejalica u uglovima očiju i usana, koje licu daju pozitivan izraz, vertikalne bore menjaju lice u negativnom smislu – izgleda tužnije, ozbiljnije i samim tim, starije.
Liftactiv Advanced Filer je nova koncentrovana nega u kojoj Vichy po prvi put kombinuje dva snažna aktivna sastojka poznata po delovanju protiv bora: čist retinol u veoma visokoj koncentraciji i LR2412, kako bi korigovao izgled različitih vrsta bora – čak i vertikalnih. Lagani fluid, nemasne i nelepljive teksture se brzo upija pa koža trenutno deluje izglađenije, a crte lica osveženo. Lice izgleda podmlađeno, izražajno i blistavo.
Liftactiv Advanced Filer sadrži čist retinol u izuzetnoj, 0,2 % koncentraciji, za intenzivno uglačavanje površinskih bora. Molekul LR2412 po prvi put je kombinovan sa retinolom za potpunu dopunu i intenzivno, dvostruko delovanje protiv bora na površini i u dubini kože. Zbog svojih umirujućih svojstava molekul LR2412 je idealan saveznik retinolu u ovoj naprednoj formuli, prikladnoj za sve tipove kože – čak i za osetljivu kožu.
Formula proizvoda Liftactiv Advanced Filer je hipoalergena i nije fototoksična. Formula je obogaćena aktivnim sastojcima, koji su izabrani zbog sposobnosti da osetljivoj koži pruže osećaj prijatnosti: termalna voda Vichy, koja kožu smiruje i jača, hijaluronska kiselina i glicerin, koji kožu obilno vlaže. Formula sadrži i sojino ulje, koje ima hidratantna svojstva i kožu obavija izuzetno prijatnim zaštitnim slojem.
Za optimalnu delotvornost Liftactiv Advanced Filera Vichy preporučuje nanošenje jednom dnevno, uveče ili ujutru, na celo lice izbegavajući područje oko očiju. Ukoliko se nanosi ujutru, proizvod je potrebno koristiti u obaveznoj kombinaciji sa kremom za zaštitu od sunca sa minimalnim zaštitnim faktorom SPF 15. U slučaju da se iskusi neprijatan osećaj prilikom prve upotrebe proizvoda potrebno je prorediti nanošenje proizvoda na svaki ili treći dan dok se koža ne privikne na proizvod.

Povezana vest:  Kako da postavite realistične fitnes ciljeve

Liftactiv Advanced Filer: 3.839,85 RSD*

*neobavezujuća, preporučena cena