xyzRevijom brendova XYZ Premium Fashion Store svečano zatvoren Fashion Week

35. Perwoll Fashion Week zatvoren je u velikom stilu. Na modnoj reviji u luksuznom hotelu Metropol Palace predstavljene su kolekcije prestižnih modnih brendova koji su zastupljeni u najboljoj modnoj radnji XYZ Premium Fashion Store.
XYZ Premium Fashion Store predstavio je vruće kolekcije za proleće i leto 2014. Dok su se manekeni po pisti prošetali u kreacijama Antony Morato, Boss, Burberry, Coccinelle, Dsquared2, Fracomina, Michael Kors, Pinko, Salvatore Ferragamo, UGG i drugih, gosti revije mogli su videti neodoljive trendove sezone pred nama.
Žene će nositi eksploziju boja i printova, od retro do jarkih, čak fluo tonova. Jak muški trend ove sezone je hipster biznis look sa hrabrim bojama pantalona i košuljama u neobičnim printovima.
XYZ Premium Fashion Store je maloprodajni koncept pristupačnog luksuza koji donosi dizajnersku modu i trendove svetskih metropola u našu zemlju. Pruža više od 40 priznatih svetskih brendova uz moderan dizajn, velike izloge te udobne i prostrane kabine. Jedinstveno iskustvo kupovine upotpunjeno je sa mogućnošću dostave odeće na kućnu adresu nakon kupovine, biranjem odeće uz savete ličnog stiliste i članstvo u XYZ klubu sa nizom dodatnih pogodnosti.
Nakon velikog broja revija afirmisanih i mladih dizajnera kao i poznatih brendova ostaje nam još da sačekamo 14. april kada će biti održana svečana dodela nagrada najboljim učesnicima 35. Perwoll Fashion Weeka.

Povezana vest:  Kopaonik dobio prvi bob na šinama u ovom delu Evrope