UNIQA osiguranje će i ove godine osigurati sve učesnike Beogradskog maratona, a za sve prisutne takmičare i navijače, organizovaće Muzičku aveniju sa pravim muzičkim spektakl. 

Kompanija UNIQA je i ove godine siguran partner 30. Beogradskog maratona. Pored podrške u realizaciji ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji i osiguranja svih učesnika, UNIQA je zajedno sa Beogradskim maratonom obezbedila i posebne bonuse najuspešnijim takmičarima, ali i savršenu zabavu za učesnike maratona.

“Ponosni smo što smo i ove godine deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. UNIQA osiguranje je prijatelj Beogradskog maratona, maratonaca i publike. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine i o  sigurnosti svih učesnika. I  ove godine podržaćemo sve takmičare posebnim muzičkim programom na Brankovom mostu, kao i na potezu od Londona do Terazija, što će nadamo se, biti dodatni podsticaj takmičarima da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan” rekla je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

Povezana vest:  "PROLEĆE" NOVI SINGL BENDA MARE & THE SONIC FINS

Najveća bonus nagrada na 30. Beogradskom maratonu biće 50.000 evra za svetski rekord u maratonu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

“Izuzetno nam je drago što nastavljamo saradnju sa UNIQA osiguranjem. UNIQA osiguranje brine o aspektu bezbednosti svih učesnika u događaju, o njihovoj zabavi na stazi i o posebnim nagradama za pobednike i rekordere na ovoj manifestaciji. Bonusima za obaranje rekorda u internacionalnoj i domaćoj konkurenciji pruža se i velika podrška domaćim atletičarima”, istakao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Povezana vest:  Amela Terzić deveta u Zagrebu

Osim što podržava maraton, UNIQA je i ove godine odlučila da podrži i maratonce, ali i zabavi mnogobrojne posetioce maratona. Zato će kao i prethodnih godina biti upriličena specijalna muzička avenija – od Londona do Terazija i Brankovog mosta, gde će podršku maratoncima davati trubači, rok bend “Old hat orchestra” i bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem.

Povezana vest:  14. Noć muzeja: Magija neispričanih priča počinje 20. maja

Ovi talentovani muzičari doprineće da i jubilarni 30. Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu Beogradom i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.