ivana-rbIvana Španović: Prezadovoljna sam posetom Red Bullovom trening centru

Ivana Španovic je protekle nedelje u društvu trenera Gorana Obradovića posetila Red Bull DTC dijagnostički i trening centar u Thalgau (Austrija) gde je na najmodernijim mašinama i po najsavremenijim metodama odradila niz pregleda I testova na samom početku priprema za narednu sezonu.
-Za mene je ovo jedno neprocenjivo iskustvo. Veliku podršku imali smo od tima Red Bul stručnjaka koji je bio sa nama tokom testiranja, ali i na raspolaganju za sve dodatne konsultacije. Bilo je mnogo testova koje sam radila po prvi put i biće vrlo zanimljivo uporediti rezultate na početku pripremnog perioda i na kraju zimske sezone kada budem bila u top formi. Radujem se povratku u centar krajem marta sledeće godine – izjavila je Španovićeva po povratku iz Austrije i dodala : – Najvažnije je da smo sve preglede i testiranja uradili na početku trenažnog procesa, a rezultati će dati jasnu sliku na koje aspekte treba posebno da obratim pažnju kako bi se što bolje spremila za Svetsko prvenstvo u dvorani, koje se održava u Sopotu (Poljska) od 7-9. marta 2013.godine.
Red Bull DTC tokom svojih priprema koriste mnogi vrhunski sportisti popout Lindzi Von, Sebastijana Fetela, Sebastiena Buemija, Sirila Desprea.

Povezana vest:  Telenor generalni sponzor Atletskog saveza Srbije

PHOTO: Predrag Vučković/Red Bull Content Pool.