Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije prva je dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji. Nagradu je ustanovila Asocijacija automobilskih novinara Srbije i ove godine je prvi put dodelila, a devetočlani žiri je doneo odluku da je upravo menadžerka Opela imala najbolje ostvarenu komunikaciju sa novinarima, kao i da je uložila najveći trud za promociju brenda.

Povezana vest:  Opel predstavio nove partnere u testiranju gorivnih ćelija

„Ovo je za mene velika čast i kruna mog desetogodišnjeg rada u auto industriji. Punu deceniju zadužena sam za polje komunikacija u Opelu i ova kompanija je odavno moja druga kuća. Živim svoj posao i utoliko mi je ova nagrada draža. Ona me svakako i obavezuje u daljem radu, a poseban podstrek predstavlja i činjenica da sam prva dobitnica“, rekla je nagrađena menadžerka Opela za marketing i komunikacije za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Povezana vest:  Nova Opel Astra: Kamuflaža je prvi korak ka uspehu

Irena Trifunović punih deset godina zadužena je za korporativne komunikacije kompanije koje podrazumevaju organizovanje širokog spektra komunikacionih inicijativa, odnose sa javnošću, odnose sa medijima kao i upravljanje krizama i aktivnosti interne komunikacije. Od ove godine Irena je preuzela i upravljanje marketingom kompanije za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije I Albanije.

Ireni Trifunović nagradu je dodelio Aleksandar Tucaković, član žirija, a uručivanju priznanja prisustvovala je I potpredsednica Vlade Srbije I ministrarka građevinarstva, saobraćaja I infrastrukture, Zorana Mihajlović.

Povezana vest:  Velika nagrada GRAND PRIX 49. međunarodnog salona automobila MERCEDES-BENZ-u