Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg pr menadžera u auto industriji u Srbiji

///Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg pr menadžera u auto industriji u Srbiji

Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg pr menadžera u auto industriji u Srbiji

Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije prva je dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji. Nagradu je ustanovila Asocijacija automobilskih novinara Srbije i ove godine je prvi put dodelila, a devetočlani žiri je doneo odluku da je upravo menadžerka Opela imala najbolje ostvarenu komunikaciju sa novinarima, kao i da je uložila najveći trud za promociju brenda.

Povezana vest:  Debi novog modela Opel ADAM S na Sajmu automobila u Parizu

„Ovo je za mene velika čast i kruna mog desetogodišnjeg rada u auto industriji. Punu deceniju zadužena sam za polje komunikacija u Opelu i ova kompanija je odavno moja druga kuća. Živim svoj posao i utoliko mi je ova nagrada draža. Ona me svakako i obavezuje u daljem radu, a poseban podstrek predstavlja i činjenica da sam prva dobitnica“, rekla je nagrađena menadžerka Opela za marketing i komunikacije za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Povezana vest:  Kompanija Fiat Automobili Srbija očekuje plasman oko 800 vozila tokom beogradskog sajma, Punto Classic najtraženiji model

Irena Trifunović punih deset godina zadužena je za korporativne komunikacije kompanije koje podrazumevaju organizovanje širokog spektra komunikacionih inicijativa, odnose sa javnošću, odnose sa medijima kao i upravljanje krizama i aktivnosti interne komunikacije. Od ove godine Irena je preuzela i upravljanje marketingom kompanije za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije I Albanije.

Ireni Trifunović nagradu je dodelio Aleksandar Tucaković, član žirija, a uručivanju priznanja prisustvovala je I potpredsednica Vlade Srbije I ministrarka građevinarstva, saobraćaja I infrastrukture, Zorana Mihajlović.

Povezana vest:  Chevrolet odaje počast „Balkanskom ritmu“ i sevajućim varnicama

 

By | 2019-03-22T22:20:47+00:00 mart 22nd, 2019|Auto industrija|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.