Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg pr menadžera u auto industriji u Srbiji

///Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg pr menadžera u auto industriji u Srbiji

Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg pr menadžera u auto industriji u Srbiji

Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije prva je dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji. Nagradu je ustanovila Asocijacija automobilskih novinara Srbije i ove godine je prvi put dodelila, a devetočlani žiri je doneo odluku da je upravo menadžerka Opela imala najbolje ostvarenu komunikaciju sa novinarima, kao i da je uložila najveći trud za promociju brenda.

Povezana vest:  Već preko 100.000 porudžbina za Opel Crossland X

„Ovo je za mene velika čast i kruna mog desetogodišnjeg rada u auto industriji. Punu deceniju zadužena sam za polje komunikacija u Opelu i ova kompanija je odavno moja druga kuća. Živim svoj posao i utoliko mi je ova nagrada draža. Ona me svakako i obavezuje u daljem radu, a poseban podstrek predstavlja i činjenica da sam prva dobitnica“, rekla je nagrađena menadžerka Opela za marketing i komunikacije za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Povezana vest:  Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Irena Trifunović punih deset godina zadužena je za korporativne komunikacije kompanije koje podrazumevaju organizovanje širokog spektra komunikacionih inicijativa, odnose sa javnošću, odnose sa medijima kao i upravljanje krizama i aktivnosti interne komunikacije. Od ove godine Irena je preuzela i upravljanje marketingom kompanije za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije I Albanije.

Ireni Trifunović nagradu je dodelio Aleksandar Tucaković, član žirija, a uručivanju priznanja prisustvovala je I potpredsednica Vlade Srbije I ministrarka građevinarstva, saobraćaja I infrastrukture, Zorana Mihajlović.

Povezana vest:  Opel predstavio četiri svetske premijere na konferenciji za novinare u Ženevi

 

By | 2019-03-22T22:20:47+00:00 mart 22nd, 2019|Auto industrija|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.