hostese_sajam_2011

49. MEĐUNARODNI SAJAM AUTOMOBILA

Srpske hostese spremne za posetioce (FOTO)

 

Na Beogradskom sajmu danas počinje 49. Međunarodni salon automobila na kome će se predstaviti oko 410 izlagača iz 25 zemalja. U okviru Salona biće održan i Šesti međunarodni sajam motocikala, delova i opreme koji će okupiti oko 50 izlagača. Obe manifestacije traju do 3. aprila. Prema najavama organizatora, premijerno u Srbiji biće predstavljeno 85 modela automobila, kao i 20 modela koji su bili izloženi samo u Ženevi i Detroitu.

Povezana vest:  Potpuno novi Opel Vivaro: Vrhunski dizajn i najbolji motori u klasi

Na Salonu će se prvi put zvanično predstaviti i kompanija Fijat automobili Srbija, i to ne samo sa programom iz Srbije već kompletnim programom italijanske kompanije. Za vreme trajanja Salona biće organizovan program bezbednost u saobraćaju, parada old tajmera, kao i testovi vožnje i ispiti spretnosti, a u nedelju, 27. marta biće organizovan 12. sajamski reli na stazama Avale i Košutnjaka. Sajam će za posetioce biti otvoren od 10.00 do 20.00, a cena ulaznice je 300 dinara.

Povezana vest:  Corvette zasijala u Velikoj Jabuci

Naravno, prvog dana – novinarskog, predstavnici sedme sile imali su prilike da na miru pogledaju vozila auto industrije ali i da se upoznaju sa hostesama koje će narednih dana, pod svodovima Beogradskog sajma držati ključeve u rukama.

PHOTO: ataimages.rs

{vsig}HOSTESE_SAJAM_2011{/vsig}