Moto_guzzi_ GRISO_8V_SENovosađani će uživati u motorima i automobilima
Prolećnu sajamsku sezonu, Novosadski sajam nastavlja manifestacijama koje su namenjene ljubiteljima dvotočkaša i četvrotočkaša. Od 22. do 25. aprila biće domaćin izlagačima i posetiocima na 5. međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme „MOTO BIKE EXPO – NOVI SAD“ i 2. međunarodnom sajmu terenskih vozila i prateće opreme „OFF ROAD SHOW“.
Premijerna prikazivanja novih modela, promotivne aktivnosti izlagača, kao i zanimljivi prateći programi omogućili su da Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme postane prepoznatljiv događaj ne samo u Srbiji već i u okruženju. U svom petom izdanju, ljubitelji dvotačkaša imaće prilike da vide modele motocikala i bicikala gotovo svih vrsta i klasa, moto-opreme, rezervnih delova, kao i proizvode iz pratećih delatnosti. Posetiocima će biti predstavljeni svi vidovi i uslovi prodaje motocikla i bicikla. Uz to, za posetioce će posebno biti interesantni prateći programi, dok će stručni segment biti posvećen primeni novog zakona o bezbednosti u saobraćaju sa posebnim akcentom na položaj motociklista i biciklista.
Međunarodni sajam terenskih vozila i prateće opreme okupiće na Novosadskom sajmu uvoznike i distributere terenskih i SUV vozila, ATV motocikala, pneumatika, audio i video opreme.
Prošlogodišnja premijera tog specijalizovanog sajma, pokazala je da na automobilskom tržištu Srbije, postoji potreba za organizacijom jednog takvog događaja koji je posvećen ljubiteljima tog sve zastupljenijeg segmenta u automobilskoj industriji. U 2010. godini „OFF ROAD SHOW“ obeležiće i niz pratećih dešavanja koji će biti organizovani na specijalnom poligonu za vožnju terenskih i SUV automobila, u krugu Novosadskog sajma.
Novitet će svakako predstavljati i Izložba nautike, na kojem će biti prezentovani kapaciteti Srbije u toj oblasti, kao i potencijali u razvoju nautičkog turizma, a tome će u velikoj meri doprineti i atraktivan izlagački prostor koji je obezbeđen za predstavljanje plovila, kao i prateće opreme.
Povezana vest:  Honda CR-Z, auto sa najboljim performansama