Poznati srpski automobilista, Dušan Borković i njegova lepa supruga i menadžerka tima, Andrijana Borković proslavljaju danas godišnjicu braka. Prošlo je tačno pet godina od kada su izgovorili sudbonosno da, a prema rečima ovog atraktivnog para ljubav je sve jača.
 
 „Uvek obeležavamo godišnjicu braka jer nam zaista mnogo znači. Andrijanina ljubav i podrška su nešto bez čega ne bih mogao da zamislim ni jedan dan. Uvek se trudim da je iznenadim originalnim poklonom i lepom večerom. Kako je u našem životu sve podređeno automobilizmu, do sada smo godišnjice obeležavali na raznim destinacijama, a danas evo pakujemo kofere za put u Kinu gde se održava predzadnji trkački TCR vikend u ovoj sezoni. Tako ćemo danas proslaviti „na brzaka“, a veče samo za nas, u kojem ćemo obeležiti ovaj datum, čeka nas u Kini, posle trka. Ukoliko ostvarim i dobar rezultat, biće još više razloga za slavlje“, rekao je Borković.
Najbolji srpski automobilista dva vikenda pred završnicu TCR šampionata u generalnom plasmanu zauzima 6.poziciju sa 108 bodova, samo dva boda manje od petoplasiranog. Već u nedelju,  8. oktobra na stazi u Kini, Borković će pokušati da izbori plasman u pet najboljih automobilista na svetu.
Povezana vest:  RELI, SEBASIJAN LOEB NASTAVLJA POHOD KA POBEDI