Američki bokser Flojd Mejveder saopštio je danas da se „i zvanično vratio iz penzije“ kako bi se u junu borio protiv Irca Konora Megregora, zvezde mešovitih borilačkih veština (MMA).

Kako su preneli britanski mediji, Mejveder je rekao šampionu lake kategorije UFC Megregoru da prestane da „plače“ zbog novca i da potpiše ugovor sa šefovima iz UFC, kako bi mogli da se bore u junu.

Povezana vest:  Tajson: Hej nema udarac za rušenje Klička

Mejveder je šampion pet težinskih bokserskih kategorija, a karijeru je završio 2015. godine.

„Kada sam se borio protiv Artura Gatija na njegovom terenu on je bio A a ja B strana. Pobedio sam ga i nisam plakao i nisam se žalio. Oskar De La Hoja je bio A, a ja sam bio B strana. Nisam plakao, nisam se žalio. Pobedio sam ga i postao A strana. Sada, Konore Megregor, vratio sam se iz penzije samo da bih se borio sa tobom. Ne želim da slušam više izgovore oko novca“, naveo je Mejveder.

Povezana vest:  MINISTRY U BEOGRADU DEVET GODINA POSLE OPROŠTAJNE TURNEJE

„Potpiši papire sa UFC da bismo mogli da se borimo u junu, prosto i jednostavno. Hajde da se borimo u junu. Ti si B strana, ja sam A strana. Umoran sam od svog tog plakanja oko novca. Ako želiš da se boriš potpiši i hajde to da uradimo“, dodao je Mejveder.