Svuda u svetu merenje je pravi doživljaj za sve ljubitelje borilačkih sportova i vrhunska uvertira pred same mečeve. Ova tvrdnja pokazala se više nego istinita pa je publika, koja je danas došla da podrži šampione u Delta City, uživala u atmosferi koja doliči merenjima na svestkom nivou.

Svi borci su u odličnoj formi u šta su svi pristini mogli da se uvere. Meč večeri radi naš MMA šampion u teškoj kategoriji Darko Stošić protiv ni malo lakog protivnika iz Poljske Tomasa Červinskog.

„Sve je proteklo odlično. Moj protivnik i ja, iako najveći, najteži ovde, teška ili kraljevska kategorija, nikada ne pravimo probleme i uvek se trudimo da budemo sportski nastrojeni. Moj protivnik je pun poštovanja a tako i ja. Sutra ćemo sigurno pružiti dobar meč.“ – zaključio je Stošić.

Povezana vest:  Škotski bokser umro posle obilnog krvarenja

Sa druge strane meč između Vasa Bakočevića i Tončia Peruške postaje okršaj na ličnom nivou. Tokom merenja crnogorski MMA borac napao je svog protivnika. Obezbeđenje je brzo intervenisalo a varnice kažu preneće i sačuvaće za ring sutra u Pioniru.

Sam događaj vodio je jedan od najboljih evropskih sudija za K1 i MMA, Britanac Grant Waterman. Sudio je veliki broj borbi u oktagonu na većini evropskih UFC događaja a pravdu deli i u FFC-u.

Povezana vest:  Srpski džudisti osvojili sedam medalja drugog dana EK

Waterman je svetski poznat sudija sa veoma bogatim iskustvom, sudio je više od šest hiljada mečeva, bivši je MMA borac a naravno sudiće i sve mečeve na CFL turniru.

Prvi profesionalni turnir COLLISION FIGHTING LEAGUE odrżaće se 30.09.2017. u Hali Aleksandar Nikolić (Pionir) u Beogradu.  Vrata Pionira za sve posetioce otvaraju se u 18 časova i 30 minuta. Preliminarni mečevi počinju od 19 časova a glavne borbe od 20 časova.

U glavnom delu večeri organizovaće se 8 borbi, pet po K-1 i tri po MMA pravilima, između naših boraca i boraca iz inostranstva.

Povezana vest:  KARATE, DOBRI REZULTATI SRBA POSLEDNJEG DANA BALKANIJADE

U meču večeri nastupiće naš najbolji MMA teškaš Darko Stošić koji se bori protiv Tomasa Červimskog iz Poljske. Najperspektivniji K1 borac Rade Opačić dočekuje Dimitrisa Vakakisa iz Grčka a naša najbolja kik bokserka Marina Spasić radiće meč protiv Italijanke Donatele Panu. Takođe, dosta se očekuje i od iskusnih MMA boraca Dušana Džakića i Vasa Bakočevića.

Među domaćim borcima nastupiće još Bojan Gajic (K1), Zoran Grozdanović (K1) i Nikola Cimeša  (K1).

Svi sportisti su profesionalni kik bokseri i MMA borci, osvajači titula u raznim profesionalnim i amaterskim organizacijama, poznati i popularni među sportskom publikom.