tekvondo_slikaTEKVONDO

Nova sezona, nove obaveze tekvondista Beograda

 

Beogradski tekvondo savez je u skladu sa obavezama kako prema Gradskom sekretarijatu za sport i omladinu, Zakonu tako i prema svojim članicama, početkom janura, održao redovnu sednicu Skupštine saveza. Sednica je održana u zgradi GCFK Stari DIF gde se inače i nalaze službene prostorije saveza.

-Kao i prethodnih godina zbog obaveza prema Sekretarijatu održali smo redovnu sednicu Skupštine. Sednici je prisustvovalo 14 predstavnika klubova sa pravom glasa. Poziv za sednicu je upućen svim klubovima članicama kako sa pravom glasa tako i onima koji nisu ispunili uslove propisane Pravilnicima saveza. Poziv je takođe upućen i predstavnicima Sportskog saveza Beograda – rekao je Šejn Maglić predsednikm Tekvondo saveza Beograda.

Povezana vest:  TEKVONDO, Dva zlata drugog dana na EP za mlade

Prvi čovek saveza je nastavio izlaganje.

-Na sednici su usvojene odluke vezane za rad saveza u 2010.godini kao I predlog progarama aktivnosti saveza za 2011 godinu. Jednoglasno je usvojen zaključak o uspešnom radu saveza a jedna od bitnijih stavki je i povećan broja članstva obzirom da su u 2010.godini 3 nova kluba KBV Mag, Orion I Grmeč iz Obrenovca primljeni u članstvo kao i Voždovački tekvondo savez. Radnu sezonu 2010 smo završili organizacijom Tehničkog prvenstva Beograda, gde su se okupili takmičari iz 11 Beogradskih klubova. Akcije saveza su već nastavljene učešćem naših sportista na zimskim pripremama u Ivanjici. Sa takmičenjima počinjemo krajem Februara a planiraju se i stručni seminari kao i organizacija kursa za stručno usavršavanje trenera kao i letnje pripreme. Kao i svake godine jedna od važnijih akcija nam je i Trofej Beograda koji će ove godine biti održan po 12.put i termin predviđen za ovu manifestaciju je 7. maj. Prošlogodišnje takmičenje je okupilo preko 400 takmičara iz 12 zemalja tako da nam je ovogodišnji cilja da ponovimo ove brojke a po mogućnosti id a ih nadmašimo.

Povezana vest:  Pobeda Toskića, predaja Jovanovića u trećoj rundi