nikola sjekloca profil

II MEMORIJAL VIDOJE SJEKLOĆA

Sjekloća protiv Urugvajca Oliveire

Krajem oktobra – 25. u Budvina programu je profesionalna bokserska revija „II Memorijal Vidoje Sjekloća“, u znak sećanja na velikog bokserskog radnika, čcoveka koji je radom i zalaganjem doprineo razvoju profesionalnog boksa na našim prostorima. Početak bokserskog spektakla zakazan je za 20 časova.

U glavnoj borbi večeri, u supersrednjoj kategoriji u meču koji je planiran da traje 10 rundi, sastaće se Nikola Sjekloća (27 pobeda i 2 poraza) i Urugvajac Horhe Rodrigez Oliveira (25 pobeda (12KO) i 9 poraza (7KO)).

Povezana vest:  MEČ ZA WBC POJAS, Vitalij Kličko u martu ponovo brani pojas, Borovčanin ponovo na ringu

Meč protiv Horhea Rodrigeza je pripremni meč za sledeći spektakl koji nas očekuje u Liverpulu 22.  novembra gde ce Sjekloća ukrstiti rukavice sa novom nadom britanskog boksa Kalumom Smitom (14 pobeda), u meču za WBC Internacionalnu titulu i eliminacionom meču za WBC svetsku titulu.

Horhe „La Perla Negra“ Rodrigez Oliveira (33) je iskusan bokser koji je boksovao i za WBC Silver titulu. Podatak, da je u profi ringu ostvario 25 pobeda, nam govori da Sjekloća neče imati nimalo lak zadatak. Poslednji meč Oliveira je završio pobedom u četiri runde.

Povezana vest:  Hektor Kamačo teško ranjen