„Zlatibor Boxing night“, Prvi izazov u Novoj Godini!

Sportska hala na Zlatiboru biće domaćin bokserskog spektakla

 

P1010128Mesec januar je mesec kada sportski tereni i borilišta miruju,ali to neće biti slučaj sa bokserskim ringom na Zlatiboru.Sportska hala WAI TAI na Zlatiboru biće poprište prve revije u profesionalnom boksu u Srbiji u 2010.godini,a prve u istoriji Zlatibora.Predstojeći spektakl nosiće naziv „ZLATIBOR BOXING NIGHT“,a u glavnoj borbi večeri nastupiće jedan od 25 najboljih boksera teške kategorije u svetu Nenad Borovčanin. Scena, rasveta, zabavni program, lepe devojke i eminetne ličnosti iz sveta sporta,politike,privrede i umetnosti pored boksa biće sastavni deo ovog spektakla.

Povezana vest:  Meč Froč-Grouvs rasprodat za samo 11 minuta

-Veliko mi je zadovoljstvo što ću boksovati na Zlatiboru, jer je Zlatibor jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija i svaki događaj koji se tamo organizuje ima epitet spektakla. S obzirom da su bokserske revije koje organizuje promoterska kuća „Balkan Box Promotion“ zaista spektakularne, onda ne treba sumnjati da će publika imati u čemu da uživa gledajući „ZLATIBOR BOXING NIGHT“. Zahvaljujem se mom prijatelju Mikanu Velinoviću, koji je predložio predsedniku opštine Čajetina Milanu Stamatoviću da bude pokrovitelj ove manifestacije i predsedniku Turističke Organizacije Zlatibora, koja će biti suorganizator. Sa njima smo se sastali poslednjeg petka prošle godine u luksuznom hotelu Mona, gde smo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Na meni ostaje da treniram i da pobedom opravdam njihovu podršku na putu ka svetskom vrhu!“-Nenad Borovčanin

Povezana vest:  POLUFINALNE BORBE 57. MEČA ŠAMPIONA, Drenovak i Memetović slavili, poraz Baltića

Sportska hala WAI TAI na Zlatiboru zadovoljava sve svetske standarde, prima 2000 gledalaca, ima VIP loze, novinarske loze i posebne pozicije za tv kamere.

„ZLATIBOR BOXING NIGHT“ prenosiće tv Sportklub, RTRS i tv Lav koja će ujedno raditi i produkciju ovog događaja. Nenad Borovčanin je u novembru prošle godine boksovao na Mećavniku gde je promoter meča bio Emir Kusturica i u Bernu uvodnoj borbi Vitaliju Kličku i na oba meča ostvario pobede koje su ga lansirale medju 25 boksera sveta. Ukoliko zabeleži pobedu na Zlatiboru, očekuje ga meč u prestižnom hotelu Grand na Kopaoniku, pa treba očekivati blagi skok na rang listi. Što je svakako veliki uspeh za srpski boks.