Zlatibor boxing night

Veliko interesovanje za meč na Zlatiboru a traži se karta više!

 

boks_mecavnik_borovcanin (1)Ostalo je još dva dana do početka „Zlatibor Boxing Night“ ,a sve karte puštene u pretprodaju su prodate, dok će karte iz  druge serije moći da se kupe na blagajni sportske hale WAI TAI u petak i subotu po ceni od 300 dinara tribine i 500 dinara parter. U prvom bokserskom spektaklu u istoriji Zlatibora u glavnoj borbi večeri Nenad Borovčanin će ukrstiti rukavice sa Nemcem Andreasom Gunterom i pokušati da pobedom osvoji nove bodove na svetskim rang listama (trenutno:25. u svetu i 15. Evropi).Na konferenciji za novinare održanoj na Zlatiboru predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović istakao je da je počastvovan što će njegova opština biti pokrovitelj prvog bokserskog meča u istroiji ove planine,izrazio nadu da će manifestacija prerasti u tradicionalnu i poželeo Borovčaninu  da pobedi da se sledeće godine pojavi na istom mestu sa nekim od prestižnih šampionskih pojaseva.

Povezana vest:  MEČ ZA WBC CISBB POJAS, Milan Piperski brani titulu na Zlatiboru

-Imao sam odlične uslove za pripreme, ostaje da u ringu pokažem koliko sam spreman. Prognoze u boksu su nezahvalne, jer boks nije igra već borba, tako da neko uvek mora izgubiti, a moja opcija svakako nije poraz! Što sam bliži vrhu sve je teže i teže, ali svaka pobeda slađa. Guntera sam gledao u Bernu, boksovao je uvodni borbu Kličku, niži je od mene, dosta je zatvoren, tako da ću boksovati sa distance i sa što manje rizika vrebati priliku da poentiram. Hvala čelnicima Opštine Čajetina na gostopimstvu, a ja ću dati sve od sebe da pobedom to opravdam – rekao je Nenad Borovčanin.

Povezana vest:  VEČE PROFI BOKSA U NIKŠIĆU, Nikola Sjekloća za rejting!

Organizacioni tim Balkan Box Promotion zajedno sa Sportsko Kulturnim centrom Čajetina i Turističkom Organizacijom Zlatibor pripremio je sve da subotnja noć na Zlatiboru bude spektakularna. Scena, rasveta, efekti, zatim zvanice iz javnog života, zabavni program Ksenije Pajčin i bokserski mečevi potvrdiće još jednom činjenicu da je Zlatibor elitna destinacija u Srbiji! U uvodnim borbama boksovaće bokseri beogradskog kampa Čip Boksing Promotion – Milan Kostić, Sanel Papić i Petar Bajić protiv boksera iz zeničkog kampa „Panteri“.

Povezana vest:  MEČ ZA IBF POJAS, Stevanovića neće omesti ni duga pauza ni povreda