milan_piperski_ring (2)

Piperski se priprema za meč u Hamburgu!

 

Milan Piperski ,sa jednim mečom i jednom pobedom kao profesionalac spada svakako u red bokserskih nada na profi ringu, jer u svojoj amaterskoj karijeri ima oko 200 mečeva, nekoliko zlatnih medalja sa državnih prvenstava i srebrnu medalju na Mediteranskim igrama, tako da se sa pravom od njega očekuje da se vrlo brzo okiti sa nekim od pojaseva u profi ringu, mada je put do pojasa trnovi.Da bi dobio šansu da boksuje za neku od titula, treba mu što više mečeva za rejting i naravno pobede.

Povezana vest:  Valujev: Samo Povetkin može da pobediti Klička!

Da na  tome vredno radi menadžmet Bali Balkanboxinga, kamp sa kojim Piperski ima ugovor ,potvrđuje i nekoliko unapred zakazanih mečeva za Piperskog. Prvi sledeći meč ocekuje ga u Hamburgu 8. aprila na reviji koju organizuje jedna od najjačih svetskih promotorskih kuća – Saurlend Ivent (Nemačka) , što će biti drugo iskušenje zrenjaninca u profi ringu ali mu je to i šansa da pokaže svoje kvalitete na velikom spektaklu i promoviše kamp i Srbiju na najbolji mogući način.

Povezana vest:  Pejaković svetska šampionka u boksu

-Pripreme sam počeo u hali  kampa Bali Balkanboxing, treniram dva puta dnevno jer želim spremno da uđem u svaki meč koji me očekuje, pa tako i na predstojeći u Hamburgu. Biće to za mene veliko iskušenje, jer se praktično nisam još ni adaptirao a već boksujem na stranom ringu. Svestan sam da bih postao šampion, ne mogu previše da biram ni mesto ni protivnike protiv kojih ću boksovati, zato sam odmah prihvatio predlog menadžmenta kampa i počeo pripreme za Hamburg. Uskoro ću znati i ime protivnika pa ću moći da se upoznam sa njegovim kvalitetima i pripremim taktiku za novog rivala – rekao je Milan Piperski.

Povezana vest:  SP BAKU 2011, Petorica srpskih boksera spremno za Baku

Naravno, ostaje da ekipa koja stoji iza Piperskog se bori što više i ovom talentopvanom bokseru u Srbiji organizuje što više mečeva što bi, naravno, doprinelo i do većeg kvaliteta u srpskom profi boksu, veće konkurencije ali i mečeve za rejting koji sun a domaćem terenu samo veliki plus.

Na Saurlendovoj reviji u hali Bilbrok u Hamburgu boksovaće velika imena profi boksa Huan Karlos Gomez, Karo Murat i Jens Krul.