Derek_Chisora

Derek Čisora: Više se plašim mame, nego Heja

 

Kontroverzni engleski bokser Derek Čisora izjavio je danas da se više plaši vlastite mame, nego Dejvida Heja, sa kojim se nedavno sukobio posle poraza od Vitalija Klička. Čisori preti doživotna suspenzija i oduzimanje licence, jer se na konferenciji za novinare u Minhenu potukao sa zemljakom Hejom i tom prilikom zapretio mu da će ga upucati.

Povezana vest:  Bokser Majdana ispred Del Potra i Mesija

Nemačka policija uhapsila je Čisoru na aerodromu, ali ga je posle date izjave pustila iz pritvora.

-Mama Viola me je pitala šta ću da radim ukoliko mi oduzmu dozvolu da boksujem. Ništa joj nisam odgovorio, samo sam ćutao. Plašim se mame, ona je zabrinuta ukoliko do toga dođe – rekao je Čisora.

Povezana vest:  Čolakoviću za uspeh na SP mladih potrebna sreća

Čisora je izgubio od Klička na poene, a meč je ostao upamćen po njegovim nesportskim potezima van ringa. Najpre je ošamario Vitalija prilikom merenja, da bi uoči borbe pljunuo njegovog mlađeg brata Vladimira.

-To je bio spontani potez, ne nešto smišljeno. Jednostavno se dogodilo i odmah mi je bilo krivo. Isto je i sa Hejom. Mislim da je dobar lik, ali te noći su nas emocije nadvladale i ponele u pravu koji niko nije hteo. Žao mi je i povlačim sve što sam rekao – dodao je Čisora.

Povezana vest:  Miloš Terzić pozitivan na dopingu!?