stevanovic_i_nefzi_usce

MEČ ZA IBF POJAS

Stevanović želi odbranu, i Nefzi pun samopouzdanja

 

Najuspešniji srpski bokser Nikola Stevanović imao je danas pokazni trening u Beogradu. Rekao je da veruje da će pobediti Belgijanca Ajuba Nefzija koji je kazao da ne razmišlja o porazu.

-Moram da pobedim Nefzija da bih na stekao pravo da se borim za titulu svetskog prvaka. Verujem da ću opravdati očekivanja i sve ono što se od mene očekuje – rekao je Stevanović novinarima u tržnom centru Ušće.

Povezana vest:  KUP EU ZEMALJA ZA DEVOJKE U MAĐARSKOJ, Srpske gracije na Balatonu

On u petak brani titulu interkontinentalnog prvaka u polusrednjoj kategrojiji u verziji IBF. Nefzi je danas doputovao u Beograd i pokazao da je pun samopouzdanja.

-Došao sam da pobedim i da se vratim kući sa šampionskim pojasom. O porazu i ne razmišljam. Dobro sam se spremio i radujem se borbi sa Stevanovićem, o kome sam čuo samo lepe stvari. Smatram da je u srpsku prestonicu nisam došao džabe, odlično sam se pripremio i sada je na redu da kod mene bude pojas. Da li ću pobediti Stevanovića na poene ili prekidopm o tome ne razmišljam ali znam da je pojas moj – rekao je Nefzi.

Povezana vest:  Zvjezdan Vidakovic debituje kao profesionalac u Fojnici!

Stevanović je nedavno napunio 25 godina. U karijeri ima 22 pobede (osam nokautom) i jedan poraz. Nefzi ima 32 godine i učinak od 17 trijumfa (tri nokautom), jednog poraza i jednog nerešenog meča.

Karte za meč Stevanović – Nefzi se prodaju na sajtu Iventima (eventim.rs) i na blagajni Hale sportova sutra od devet do 18.00, a u petak od 10.00 do početka borbe u 20.00 sati. Najjeftinije karte koštaju 300 dinara za stajanje, a najskuplje, za prvi red, su po 20.000 dinara.

Povezana vest:  STEVANOVIĆ SE VRATIO IZ LAS VEGASA, Istorijski ugovor na 250.000 dolara