Muhammad_Ali_2011

Muhamed Ali novo lice Luja Vitona

 

Malo je ko očekivao da će francuski luksuzni brend „Luj Viton“ izabrati boksersku ikonu Muhameda Alija za novo lice svojih proizvoda. Pa ipak, na nedavno objavljenoj fotografiji, slavni bokser pozira za čuvenu marku u društvu svog unuka koji nosi bokserske rukavice. Lep omaž za jednog od najvećih sportista svoje generacije, koji danas u 70. godini bije bitku sa Parkinsonovom bolešću.

Povezana vest:  Drašković osvojio WBU titulu prvaka sveta

Iv Sarsel, predsednik kompanije „Luj Viton“, veoma je ponosan na ovu saradnju. „Počastvovani smo što je pristao da pozira za našu reklamnu kampanju i oduševljeni načinom na koji ovaj fantastični portret šampiona i njegovog unuka ilustruje ideju generacijskog nasleđa, vrednosti koja je u srcu Luja Vitona“, kazao je on.

Muhamed Ali se tako pridružio brojnim zvezdama koje su pozajmile svoje lice čuvenom brendu, poput Katrine Denev, Andželine Džoli i Šona Konerija. Onima kojima se ovaj izbor čini čudnim, kuća Luj Viton objašnjava: „Muhamed Ali je primer izuzetne osobe, istinska živa legenda koja prevazilazi svet boksa“. „Luj Viton“ je zasad objavio samo jednu fotografiju, dok će ostale biti predstavljene 15. juna, povodom lansiranja nove reklamne kampanje brenda.

Povezana vest:  David Haye: „John Ruiz je tup, dosadan i bez ličnosti“