hej_cizora

Hej nokautirao Čizoru!

 

U Londonu se održao jedan od “najpoželjnijih” duela iako su susret dvojice teškaša Davida heja i Dereka Čizore mnogi osporavali. Posle peripetija, žice, tuče van ringa među konopcima su se našli Dejvid Hej i Derek Čizora, a sve je završilo u petoj rundi kada je Hej uspeo da pobedi nokautom, baš kako je najavljivao na konferenciji za novinare..

Povezana vest:  Amerikanac Mejveder osvojio titulu

Na stadionu Vest Hema pred oko 30.000 gledalaca je održan jedan od najiščekivanijih mečeva godine u svetu profesionalnog boksa. Nedeljama se pisalo o ovom događaju a mesecima je trajalo prepucavanje između dvojice teškaša koji su nedavno ostali i bez licence Engleskog bokserskog saveza, ali je dozvolu za pesničenje dao Profi federacija Luksemburga i tako im omogućio realizaciju njihove želje o međusobnom okršaju.

Povezana vest:  Vitalij Kličko demantovao da završava karijeru

Obojica boksera pružili su zaista izuzetno atraktivan nastup, ali je Hej je ipak bio nešto brži i precizniji sa svojim udarcima. U petoj rundi Hej je uspeo da baci u nokdaun svog protivnika, ali Čizora ipak ustaje i nastavlja borbu, ali ne zadugo. Ni 20-ak sekundi nije prošlo kada se Hej ponovo razmahao krošeima i jedan udarac je zahvatio ponovno Čizoru koji posle tog pada nije mogao da nastavi borbu jer je sudija označio kraj meča.

Povezana vest:  Finale Super lige Srbije: Novi vlasnik trofeja ili majstorica