Trening_u_selu_2

Miodrag Milić: Žreb nije loš ali moglo je i gore!

 

Već prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu nastupiće, u prvom kolu, u kategoriji do 75 kilograma Aleksandar Drenovak. Drenovak je jedini srpski bokser u poslednjih 12 godina koji predstavlja našu zemlju u plemenitoj veštini a posle žreba Miodrag Milić, trener reprezentacije bio je kratak.

Povezana vest:  Bokserska revija u čast Vidoje Sjekloće u Budvi

-Žreb nije toliko loš jer je mogao da bude i znatno gori, ali me neće zavarati to što protivnik Drenovaka dolazi iz relativno male zemlje. Podatak da je osam takmičara Ekvadora ovde u londonu, jasno odslikava snagu sutrašnjeg protivnika. Tim pre ako se zna da na ovim OI učestvuje osam Kubanaca, sedam Ukrainaca i samo pet Rusa je dovoljan dokaz – rekao je popularni Šipi.

Povezana vest:  WBA TITULA, Mejveder i Mozli se dogovorili oko doping testova

Najbitniji je mir.

-Ono što je sada najvažnije je to da Aleksandar sačuva mir, da se na svečanom otvaranju preterano emotivno ne isprazni, i što spremnije i najozbiljnije moguće shvati predstojeću borbu. Naredni protivnik nije bitan. Najvažnije je da se prođe prvu prepreku. Imamo odličan raspored, u slučaju pobede imaćemo cela četiri dana da se taktički dobro pripremimo za drugu borbu sa, najverovatnije, Turcinom Ademom Kilicijem, ali kao što sam rekao o tom potom. Sva pažnja i sva koncetracija je ustremljena na mladog ali za mene ne i nepoznatog Ekvadorca Dolgada Suareza.

Povezana vest:  MEČ ZA WBO POJAS U KRUZER KATEGORIJI, Marko Huk vs Ola Afolabi: Definitivno nema ljubavi između njih