piperski_i_miroslav_borovcanin_trening

ODRŽAN PROMO TRENING NA ZLATIBORU

Piperski pokazao znanje pred meč za odbranu pojasa

 

Na programu je još jedan bokserski spektakl u organizaciji “Balkanboxinga”. U sredu uveče na Kraljevom trgu na Zlatiboru, pred oko 500 ljubitelja boksa, održan promo trening aktera  boks spektakla (Zlatibor boxing night-u  koji je na programu 24.08.2012) u kome su svi prisutni mogli da vide i srpskog asa Milana Piperskog, koji će boksovati glavnu borbu i braniti titulu sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE).

Na ringu su se pokazali – Milan Piperski, Mane Marčeta, Zvjezdan Vidaković,  Nebojša Čurović, Nikola Magović, Aleksandar Cigaranović, članovi Balkanboksinga a već par dana se nalaze na Zlatiboru sa kompletnim stručnim štabom gde su u fazi završnih priprema za predstojeći boks spektakl. Momak iz Zrenjanina, Milan Piperski je u prilici da 24. avgusta na srpskom planinskom biseru prvi put brani titulu Sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE), osvojenu u Zaječaru.

Povezana vest:  TREĆE KOLO PRVE LIGE, Pobeda Krstaša u Subotici

-Za mene je ovaj meč od velike važnosti. Prvi put sam u prilici da branim titulu, prvi put u karijeri boksovaću u 12 rundi što je svakako novi veliki izazov za mene. Počastvovan sam činjicom da će moj meč biti borba večeri na Zlatiboru. Dugo sam se spremao za ovu borbu i maksimalno sam spreman da odbranim šampionski pojas. Spreman sam za najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri. Radili smo veoma naprono moje kolege Mane Marčeta, Zvjezdan Vidaković, Nebojša Čurović koji se takođe spremaju za ovaj bokserski spektakl na Zlatiboru. Konstantno smo pod stručnim nadzorom trenera Miroslava Borovčanina i našeg i evropskog šampiona Nenada Borovčanina, čije iskustvo mi je od neprocenjivog značaja i koji takođe svakodnevno trenira sa nama. Boksujem protiv Ukrajinca Protisina koji je jedan čvrst  i uporan borac, što govori da ni malo neće biti lak posao. Verujem u pobedu i odbranu krune – rekao je Piperski koji do sada ima osam profi mečeva i isto toliko pobeda. Imao je dugogodišnju blistavu karijeru u amaterskom boksu  (250 mečeva), ima brojne medalje, pobede, ali i diplomu profesora Fizičke kulture.

Povezana vest:  DRENOVAK POZIVA KLINCE NA BOKS!