IMG 7466
Velizar Đerić podelio plakete za razvoj boksa, ATA Stars među nagrađenima

Poslednjih sedam godina na čelu Bokserskog saveza Srbije nalazi se Velizar Đerić. Pre dve nedelje Đerić je podneo ostavku a u četvrtak je na programu Izborna skupština Bokserskog saveza Srbije. Rezultate rada Đerića i UO BSS analiziraće drugi a doskorašnji prvi čovek BSS organizovao je neuobičajno druženje sa predstavnicima sedme sile kao i sa predstavnicima institucija i pojedincima koji su pomagali nacionalni savez u pprethodnih sedam godina.

Povezana vest:  Umro bivši svetski šampion Ken Norton
-Boks se vratio tamo gde mu je mesto i ponovo smo imali takmičare na Olimpijadi – izjavio je danas predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) u ostavci Velizar Ðerić, na oproštajnom druženju sa saradnicima, prijateljima i novinarima.
Na spisku dobitnika, pored internet portala ATA Stars našle su se medijske kuće Novosti, Politika, Sportski žurnal, Sport, agencije Fonet i Tanjug, Radio S, agencija Sport network, Sky+, Radio Beograd, B92, RTS, Studio B ali i institucije Ministarstvo omladine i sporta, Olimpijski komitet Srbije, Sportski savez Srbije, Republički zavod za sport, Ministarstvo inostranih poslova, Ambasada Republike Kube, Sekretarijat za sport Skupštine grada Beograda, hotel Trim, SC pinki, Asocijacija sport za sve, Ferijalni savez Srbije, BIP i drugi
Ðerić je najavio da će nastaviti da i dalje radi u sportu, na razvoju masovnog, školskog i rekreativnog jer je to, kako je naglasio, u interesu zdravlja nacije.Zahvaljujući medijima na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, Ðerić je novinarima poručio da podrže akciju omasovljenja sporta, kroz akciju Sport za sve, u čiji rad je uključen i posvećivaće mu od sada punu pažnju.
grupna