pagonis finaleSELEKTOR NEBOJŠA MILOŠEVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA EVROPSKO PRVENSTVO

U Azerbejdžan sa 15 boraca

 

Na Tari su danas završene pripreme seniorske reprezentacije Srbije u kik boksu. U staroj bazi na Mitrovcu kandidati za odlazak na Evropsko prvenstvo trenirali su dve nedelje pod budnim okom stručnog štaba.

Najteži posao na kraju priprema imao je selektor Nebojša Milošević koji je morao da od 24 takmičara izabere 15 koji će putovati u Baku.

Povezana vest:  Anić i Konovalov osvojili svetsku i evropsku titulu

– Iako smo se nadali da će moći da putuje kompletna reprezentaciju, na kraju smo morali da izaberemo 15 boraca koji su tokom sezone, ali tokom priprema na Tari pokazali najbolju i najstandardniju formu. Svi oni će se nadmetati u disciplinama lou kik i K-1 stil – bio je prvi komentar selektora Miloševića.

Kakva su očekivanja od Šampionata?

Povezana vest:  SP ZA KADETE I JUNIORE (3. dan), Dobri rezultati Orlića

– Na svako takmičenje selekcija Srbije odlazi sa visokim ambicijama. Naš tim je sastavljen od iskusnih boraca koji iza sebe imaju učešća na najznačajnijim evrospkim i svetskim takmičenjima. Svi su tokom priprema dobro radili i očekujem dobre rezultate u Bakuu. Za sada ne bih licitirao sa brojem odličja, ali sam uveren da ćemo nastaviti tradiciju dobrih izdanja – zaključio je Milošević.

Na spisku su, lou kik: Boban Marinković (do 57kg), Miloš Anić (60kg), Mihajlo Jovanović.(63,5kg), Petar Živković (67kg), Steva Živković (75kg), Boban Stojanović (81kg), Luka Stajić (86kg), Jovan Kaluđerović (91kg) i Dragan Jovanović (+91kg).

Povezana vest:  Bivši kikbokser osuđen na tri i po godine zatvora

K-1 stil: Aleksandar Gogić (K-1), Sreten Miletić (63,5kg), Uroš Bogojević (81kg), Bratislav Ilić (86kg), Nenad Pagonis  (91kg) i Dane Bokan (+91kg).

U stručnom štabu su Nebojša Milošević, Neven Dondur i Miodrag Jotić.