milos_anic_koncarevo_2012

Dačić i Vučić čestitali pobedu srpskim kik bokserima
 
Lideri Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, čestitali su večeras srpskim kik boks reprezentativcima na pobedi protiv Italijana, u meču koji je organizovan u Končarevu kraj Jagodine.
Dačić i Vučić odali su priznanje organizatorima kik boks meča, koji je održan u rodnom mestu lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.
Dačić, koji je i mandatar za sastav nove vlade, rekao je novinarima da je ta tradicionalna manifestacija i ovoga puta bila organizovana na najvišem mogućem nivou.
On je izrazio zadovoljstvo što je reprezentacija Srbije ponovo pobedila i očekivanje da će se ta tradicija obeležavanja seoske slave nastaviti i ubuduće.
Vučić je ocenio da je organizacija meča bila sjajna kao i obeležavanje slave i da bi bilo dobro kada bi bilo više ovakvih svetkovina.
On je dodao da su srpski reprezentativci bili sjajni, a da je bio u pozitivnom smislu iznenađen kvalitetom italijanskih boraca.
U Končarevu kraj Jagodine večeras je počeo 15. međunarodni kik boks susret, kome uz predstavnike diplomatskog kora prisustvuje i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kao i visoki funkcioneri SPS, SNS i URS-a.
U Končarevu su i potpredsednica URS Verica Kalanović, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i brojne diplomate koje predvodi ambasador Velike Britanije Majkl Devenport.

 

Povezana vest:  Šampionski pojas Nenada Pagonisa na dobrotvornoj aukciji za pomoć Nađi Novaković

PHOTO: ataimages.rs