PR ALV 013

BUĐENJE: SVE ILI NIŠTA MESI, ALVEZ, SUAREZ

Šta se dešava kada se Mesi probudi iz sna? Kada bude zakoračio na najveću fudbalsku pozornicu na svetu, da li će njegovi najluđi snovi ili noćne more postati stvarnost? Pred njim je jednostavan izbor – sve ili ništa!
Za osvajanje FIFA Svetskog prvenstva 2014. mora da se igra samo na jedan način: mora da se uloži sve!
Fudbalsko borilište nije mesto za nespremne. Dani Alveš, Bastijan Švajnštajger, Luis Suarez, Havi, Đordi Alba, Mesut Ozil, Robin van Persi i David Vilja znaju da granice moraju da se pomeraju. Oni znaju da postoji samo jedan način da se igra kada te ceo svet gleda.
Sudbina nije uklesana u kamen. Imate izbor. Da vas se plaše ili da se plašite. Da lovite ili da vas love. Da se razvijete ili umrete. Sada ili nikada. Crno ili belo. Sve ili ništa.
adidas fudbalski kanal vam otkriva svet vrhunskog fudbala. Steknite ekskluzivan pristup igračima, zavirite iza scene sa timovima i budite među prvima koji će videti najnovije inovacije u fudbalu. adidasova fudbalska misija je da pomera granice igre napred i da pomaže Mesiju, Bejlu, Van Persiju i igračima amaterskih liga širom sveta da pruže sve od sebe.
adidasovi timovi su Čelsi, Bajern iz Minhena, Milano, Real Madrid, Ajaks, Bajer iz Leverkuzena, Bazel 1893, Kopenhagen, Šalke 04, Olimpik iz Marseja, Svonsi.
adidas je sponzor nekih od najboljih fudbalera na svetu, uključujući Lea Mesija, Havija, Alveša, De Rosija, Bejla, Robena, Van Persija, Ozila, Švajnštajgera, Lama, Alonsa, Žerara, Lampara, Kagavu, Lukasa, Toresa i Kaku.

Povezana vest:  Macari mora da pobedi Napoli ili ga menja Zenga