jagodina-prireme

Dodić: Jagodina želi u sledeće kolo iako je Kluž favorit

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da njegova ekipa želi da pobedi Kluž i da prođe u sledeće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope iako su svi svesni da je protivnik favorit. 
-Želja nam je da pobedimo Kluž i da prođemo u sledeće kolo svesni činjenice da je zbog evropskog iskustva protivnik favorit, ali ovo je ekipa koja se već par sezona unazad dokazuje i dokazala na domaćoj sceni, spremna, motivisana i kvalitetna da donese taj novi istorijski uspeh – izjavio je Dodić za sajt kluba. 
Iz jagodinskog superligaša poručuju da su svi igrači u odličnoj formi, a trener Dodić ističe da već ima uvid u to kojih jedanaest će početi utakmicu protiv rumunskog Kluža. 
-Sigurno da već znam ko će da počne tu utakmicu, najbliži tom početku su oni koji su počeli protiv Slavije iz Sofije poslednju prijateljsku utakmicu u Sloveniji – kazao je Dodić. 
Fudbaler Filip Arsenijević je izjavio da svi fudbaleri Jagodine jedva čekaju utakmicu protiv Kluža. 
-Optimisti smo u svakom slučaju iako poštujemo Kluž. To je klub sa dobrom istorijom, sigurno da i oni nisu tako dobrog kvaliteta kao što su bili pre 5-6 godina, ali su i oni na prijateljskim utakmicama imali sve pobede tako da nas čeka jedna teška utakmica – rekao je Arsenijević. 
Fudbaler Đorđe Šušnjar je kazao da Jagodina ima svoj cilj, ali da ih u Rumuniji čeka težak meč. 
-Dobro smo se spremili, bitno je da smo svi zdravi i da možemo da konkurišemo za tim i nadam se povoljnom rezultatu tamo u Rumuniji I da ćemo ovde u Jagodini okončati prolaz u treću fazu – izjavio je Šušnjar. 
Prva utakmica kvalifikacija drugog kola za Ligu Evrope između Kluža i Jagodine zakazana je za 17. jul i igra se u Rumuniji, dok je revanš nedelju dana kasnije na Gradskom stadionu u Jagodini. 

Povezana vest:  Nil Redfern novi trener Lidsa