david luiz promocija

David Luiz: Ne bih bio srecan da sam u Barseloni ili Minhenu

Fudbaler Pari Sen Žermena David Luiz rekao je danas da ne bi bio srećan da je prešao u Barselonu, jer smatra da je prvak Francuske klub budućnosti. 
-Srećniji sam ovde u Parizu, nego da sam se preselio u Barselonu ili Minhen, kao što sam mogao. Verujem da je PSŽ klub budućnosti I siguran sam da ću ovde ostati mnogo godina – rekao je Luiz, a preneo Goal.com. 
Brazilski fudbaler sredinom juna prešao je iz londonskog Čelsija u PSŽ u koji je stigao za 50 miliona evra, te tako postao najskuplji defanzivac svih vremena. 
-Pre dolaska u PSŽ dosta sam razgovarao sa sunarodnikom Tijagom Silvom i trenerom Loranom Blanom, koji su me ubedili da dođem u Pariz. Shvatio sam da je PSŽ kao stvoren za mene – rekao je on. 
Luiz (27) je kazao da Parižani u ovoj sezoni žele da osvoje trofeje u svim takmičenjima u kojima učestvuju, ali da je fokus na Ligu šampiona. 
-Najveća želja nam je da osvojimo Ligu šampiona. To je san ovde. Naravno i ostalim takmičenjima želimo da budemo konkurentni i da osvajamo trofeje – kazao je Luiz. 
Brazilac je u karijeri, pored Čelsija, nastupao još za Benfiku I Vitoriju. 

Povezana vest:  Galas možda propušta ostatak sezone