simo krunic par jag
Krunić zadovoljan pobedom u Kupu
 
Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je zadovoljan pobedom u šesnaestini finala Kupa Srbije i istakao da je to takmičenje veoma važno za njegov klub.
-Prvih tridesetak minuta bila je teška utakmica, međutim, kad smo dali gol posle smo mnogo lakše dolazili do prilike i na našu radost, uspeli smo danas da pobedimo – kazao je Krunić.
Jagodina je u šesnaestini finala Kupa Srbije savladala BSK Borču rezultatom 4:0. Golove su dali Mile Savković u 31. i 35. minutu, Nemanja Arsenijević u 75. i Filip Arsenijević u 81. minutu utakmice.
Trener BSK Borča Predrag Marić rekao je Jagodina zasluženo pobedila i da je verovatno presudno bilo što je u njegovoj ekipi dosta mladih igrača.
-Videlo se iskustvo domaće ekipe. Imali smo neke prilike, polukontre i kontre, ali naši mladi igrači to nisu iskoristili na adekvatan način – kazao je Marić novinarima.
Kako je rekao, u drugom poluvremenu ekipa BSK-a je imala samo dva šuta, dok je Jagodina diktirala tempo.
-Dosta smo imali propusta i u odbrani. Okrećemo se prvenstvu, Kup zaboravljamo – poručio je Marić, koji je ekipi Jagodine poželeo da ponovi uspeh od pre dve godine.
Povezana vest:  Brandao fizzički napao Tijaga Motu