nikola maras

Nikola Maraš: Proleće će proteći u znaku Rada!

Fudbaleri Rada od 9. januara pod budnim okom šefa stručnog štaba Milana Milanovića i njegovih saradnika rade punim „gasom“ kako bi se maksimalno pripremili za prolećnu sezonu od koje mnogo očekuju. Maksimalno oraganizovan rad, sve pršti na stadionu na Banjici, atmosfera na visokom nivou, entuzijazam ne manjka.

Nikola Maraš, izdanak na daleko čuvene fudbalske škole Rada i momak koji je jesenji deo prvenstva odigrao na visokom nivou , ističe da je zadovoljan dosadašnjim tokom prirema i atmosferom na treninzima.

Povezana vest:  Simeone bez suspenzije, kazna samo 20.000 evra

-Zaista sam prezadovoljan onim što smo uradili do sada. Dobro smo krenuli, radimo naporno i u tom ritmu ćemo nastaviti. Treninzi su dobro osmišljeni i raznovrsni. Radimo sa loptom pa lakše izdržavamo pretrčane kilometre. Puni smo entuzijazma, atmosfera je na visokom nivou. Svi pružamo maksimum i pokušavamo da se nametnemo šefu, a kako dani budu prolazili, situacija će biti sve jasnija. Za ovaj period priprema pokazujemo zavidan nivo fizičke pripremljenosti – kaže Maraš.

Povezana vest:  Gvardiola: Koštali su nas promašaji u prvom poluvremnu

Fudbaleri Rada od 26. januara putuju na 15 dnevne pripreme u  Antaliju, a  defanzivac Rada iznosi  očekivanja.

-Očekujemo da izborimo svoj status u timu i da ukomponujemo ekipu po svim linijama. Željni smo utakmica, tako da ćemo imati priliku da u Turskoj proverimo dosadašnji rad.

Maraš, sa optimizmom gleda na nastavka prvenstva.

-U jesenjem delu prvenstva smo ostavil dobar utisak i osvojili zadovoljavajući broj bodova. Uveren sam da ćemo na vreme obezbediti opstanak u Ligi i u završnicu prvenstva ući bez psihološkog pritiska i preskoćiti sredinu tabele. Iskusniji smo za polusezonu, konačno igramo na svom terenu na Banjici i verujem da ćemo prikazati prepoznatljivu igru iz jesenjeg dela prvenstva, čak i bolju.Proleće će proteći u našem znaku – rekao je Maraš.

Povezana vest:  Lev odveo 15 igrača na početak priprema

ČETIRI UTAKMICE U ANTALIJI

Hotel“Mirikl“  biće baza „građevinara“ od 26. januara do 9. februara. Stručni štab je definisao trenažni proces i planirano je odigravanje četiri prijateljske utakmice. Rad će u Antaliji odmeriti snage sa Balhatov (Poljska), Astana (Kazahstan), Pohang Steelers (Južna Koreja) i Slavija (Prag).