mihajlovic portret

Mihajlović: Nisam siguran da ostajem u Sampdoriji

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović potvrdio je kao realnu mogućnost da na kraju sezone napusti klub iz Đenove, prenose italijanski mediji.
-U ovom trenutku moja budućnost nije važna. Sada je glavna stvar – sledećih devet utakmica. Međutim, nisam siguran da ću nakon toga ostati u klubu-rekao je Mihajlović, a navodi „Republika“.
Prema nezvaničnim informacijama, za srpskog stručnjaka zainteresovan je Milan, kojeg trenutno vodi nekadašnji klasni napadač roso-nera Filipo Inzagi.
-Inzagi? On je moj dobar prijatelj, ali njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina- kazao je Mihajlović.
Bivši selektor reprezentacije Srbije sa velikim uspehom predvodi Sampdoriju, koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Italijanski mediji ranije su objavili da su za Mihajlovića zainteresovani još Napoli i Roma, a poslednjih nedelja najavljuje se da je on i krugu kandidata za mesto menadžera aktuelnog prvaka Engleske, Mančester Sitija

Povezana vest:  139. VEČITI DERBI, Stojković slavio sa Grobarima, Đenova ga promenila