nenad lalatovic 147 derbi

Lalatović: Izdigli smo se i pobedili Donji Srem

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je njegov tim zasluženo pobedio Donji Srem (3:1) u 25. kolu Superlige Srbije.
-Najteže su utakmice posle derbija na psihološkom planu, ali smo uspeli da se izdignemo i zabeležimo pobedu protiv dobre ekipe. Donji Srem se dobro branio u prvom poluvremenu, ali mi nismo uspeli da iskoristimo nekoliko povoljnih šansi. U nastavku je Orlandić ušao, postigao lep gol, odmah smo primili naivan pogodak posle prekida, ali ubrzo kasnije stekli novo vođstvo, što je odlika velikih timova – rekao je Lalatović posle utakmice televiziji „Arenasport“.
Mladi trener pohvalio je pariju Darka Lazovića, strelca dva gola na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.
-Lazović je pokazao kvalitet, a voleo bih stalno ovako da igra. Bio je veoma motivisan, a kada bi uvek bio takav verujem da bi dobio poziv reprezentacije. Zasluženo smo pobedili i okrećemo se narednim mečevima – naveo je Lalatović.
Trener Donjeg Srema Zoran Govedarica istakao je da ekipa dala sve od sebe, ali i da je napravila previše grešaka.
-Trenutno je ovo naš maksimum, dobro smo odigrali prvo poluvreme, ali smo u nastavku imali dosta grešaka. Zvezda je to kaznila i čestitam joj na zasluženoj pobedi – zaključio je Govedarica.

Povezana vest:  Vijera potpisao za Siti