tole karadzic 4

Karadžić: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nazvao je primitivnim vapajem današnju vanrednu konferenciju za medije generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.
Karadžić, koji je trenutno na odmoru, reagovao je na Terzićeve optužbe da je „u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege između njega, FSS i Partizana“, povodom spekulalcija o regularnosti prvenstvene utakmice sa OFK Beogradom u nedelju.
-Konferencija Zvezdana Terzićaa je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča. Utakmica između OFK Beograda i Zvezde izazvala je neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadležni organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme, i posle utakmice, a o tome će javnost biti naknadno obaveštena – rekao je Karadžić za portal Mocart Sport.
Na utakmici 1. kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda Crvena zvezda je kao gost na poluvremenu gubila sa 2:0, a u nastavku je napravila veliki preokret i na kraju slavila sa ubedljivih 6:2.

Povezana vest:  Napoli pobedio Čezenu, remi Milana, pobeda Intera