vladimir matijasevic fkcukaricki

Brežančić blizu prelaska u AZ Alkmar

Fudbaler Čukaričkog Rajko Brežančić blizu je prelaska u holandski AZ Alkmar, rekao je danas za kupski sajt sportski direktor ekipe sa Banovog brda Vladimir Matijašević.
-U toku su lekarski pregledi i sve će biti poznato sutra. Naravno da smo zadovoljni, jer je to velika čast za naš klub i to će biti prvi značajniji transfer od kad je Čukarički preuzeo Dragan Obradović. Brežančić je jedan od najboljih igrača Čukaričkog, u poslednje dve godine pružio je mnogo i zaslužio je da nastavi karijeru u inostrastvu, u klubu koji će mu sigurno omogućiti da se dalje razvija i napreduje u karijeri – rekao je Matijašević. 
-Ipak, da sačekamo još jedan dan, ali verujem da je Brežančić novi igrač AZ Alkmara. Uskoro će biti još transfera kad je reč o Čukaričkom – dodao je on.
Brežančić (25) igra na poziciji levog beka, od 2013. godine je u Čukaričkom, a pre toga je u više navrata nastupao za Bežaniju, Metalac iz Gornjeg Milanovca i Teleoptik. AZ Alkmar je prošle sezone zauzeo treće mesto u holandskom najjačem rangu takmičenja.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Dortmund ponovo slavi titulu