srdjan-plavsic

Plavšić: Došao sam u najveći klub u Srbiji

Poslednje pojačanje Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je da mu je velika čast što će zaigrati za crveno-bele i nositi dres, kako je naveo, najvećeg kluba u Srbiji.
-Velika mi je čast što sam ovde. Zvezda je za mene najveći klub i velika mi je želja bila da dođem. Pregovovori su završeni i jedva čekam da zaigram. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja- rekao je Plavšić na promociji na stadionu Rajko Mitić.
Doskorašnji vezista subotičkog Spartaka je istakao da se nada da će debitovati u sutrašnjoj utakmici sa Čukaričkim.
-Nadam se, ako sve bude u redu sa papirima, da ću debitovati uskoro jedva čekam da istrčim na teren. Što se tiče pozicije u timu, najbolje se snalazim iza napadača i po krilu – rekao je Plavšić, koji je potpisao trogodišnjui ugovor.
Sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljevic istakao je da je zadovoljan dolaskom Plavšića, ali i da očekuje još promena u ekipi u oba pravca.
-Ostale su samo formalnosti oko potpisa Donalda. On bi trebalo da dođe na pozajmicu do kraja sezone, a ukoliko odigra dobro aktiviraćemo klauzulu i otkupićemo njegov ugovor. Sa druge strane, Vukan Savićević je otišao na pregovore sa Slovanom i ako sve bude u redu postaće njegov član. Nismo završili sa transferima, biće verovatno i dolazaka i odlazaka – zaključio je Raosavljević.

Povezana vest:  Mančester Junajted se vratio na vrh