guus-hiddinkSnajder: Hidink bi bio savršena zamena za Murinja

 

Milanski Inter je u fantastičnoj sezoni u kojoj je osvojio tri pehara – Liga šampiona, Serija A i Italijanski kup i ostao je bez dosadašnjeg trenera, Portugalca Žozea Murinja. Vlasnik kluba Masimo Morati traži zamenu za njega, a Interova razmišljanja najčešće vode prema Fabiju Kapelu, trenutnom selektoru Engleske koji je na vagi treba li prihvatiti taj poziv ili ne.

Povezana vest:  Janković: Ovaj poraz boli, a odlučio je sporni detalj

Svoje rešenje nudi holandski fudbaler Intera Vesli Snajder koji je uz Dijega Milita bio jedan od najzaslužnijih za sve uspehe milanskog kluba na terenu.

-Ako mene pitate voleo bih da Gus Hidink bude Murinjov naslednik. Velikim delom su slični, fantastični taktičari koji igrače čine ponosnima što igraju pod njihovom palicom – rekao je Snajder i nastavio:

Povezana vest:  Hodžson: Izostavljanje Ferdinanda je fudbalska odluka

-Inter zaslužuje da ima najbolje igrače, pa tako i trenere. Teško je zameniti Murinja i pravilno nastaviti njegovim putem. Ipak, Hidink to može. Trenirao je Real i Čelzi, dokazao se na svakoj svojoj dužnosti. Neću pričati da je strašne stvari napravio u PSV Ajndhovenu što bi retki uspeli. Iskreno mu se divim i glasam za njega – završio je Snajder.

Povezana vest:  Kremlj iznenađen ostavkom Blatera