nemanja matic beli dres

Matić: Ne znam šta nam se dešava, situacija nije normalna

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da nema objašnjenje za loše rezultate tima na startu sezone, ali dodao da bi ekipa pobedama u naredna dva meča, protiv Makabija iz Tel Aviva i Arsenala, vratila samopouzdanje.
Čelsi je jučerašnjim porazom na gostovanju Evertonu (3:1) produbio krizu, pošto posle pet kola u Premijer ligi ima samo četiri boda.-„Naravno da nismo zadovoljni rezultatima. Svi su tužni zbog novog poraza i osećamo se veoma loše. Nalazimo se u teškom momentu i za nas nije normalno da imamo samo četiri boda iz pet utakmica – rekao je Matić za klupski sajt.
Srpski fudbaler ističe da njegov tim nije zaslužio poraz na Gudison Parku, u meču u kojem je postigao jedini gol za Čelsi.
-Gledao sam snimak utakmice i mogu da kažem da nismo zaslužili da pobedimo, ali je remi bio najpravedniji. Moramo naporno da radimo kako bismo se vratili u formu iz prošle sezone. Ne znam šta nam se dešava, ali dobro je sto u nekoliko dana igramo protiv Makabija i Arsenala jer bi pobedama vratili poverenje navijača – zaključio je Matić.

Povezana vest:  Pike: Mesi i dalje najbolji na svetu

PHOTO: Stu Forster/Getty Images Sport