rafael_benitezBenitez obećava zanimljiviji fudbal od Morinjovog

 

Novi trener italijanskog fudbalskog kluba Inter Rafael Benitez rekao je danas da će tim igrati zanimljiviji fudbal sledeće sezone nego što je to bio slučaj pod vođstvom Žozea Morinja.

-Murinjo je uradio veliki posao ovde, ali ja sam drugačiji trener. Ja volim da pobeđujem i da igram dobar fudbal – rekao je novi trener Intera.

Povezana vest:  Bajern pobedom proslavio titulu

Španski trener je priznao da je nastavak Morinjovog posla težak zadatak, nakon što je Inter imao neverovatnu proteklu sezonu.

-Nakon savršene sezone, Inter će imati priliku da osvoji šest titula i mi ćemo uraditi sve da ih osvojimo – rekao je Benitez, koga je uprava Intera angažovala nakon što je Morinjo otišao u madridski Real.

Inter će braniti titule Lige Šampiona, Serije A i Kupa Italije, a učestvovaće i na Svetskom klupskom prvenstvu, Evrposkom super kupu i na Italjianskom Super kupu.

Povezana vest:  Kerju menja Milita u Interu

-Volim ovaj klub, koji je na najvišem nivou i zajedno mi ćemo da uradimo sve da zadržimo taj nivo. Tim je imao skoro savršenu sezonu i želimo da nastavimo sa pobedničkim mentalitetom – rekao je Benitez.

Benitez je u dosadašnjoj karijeri sa Valensijom osvojio Kup UEFA a sa Liverpulom Ligu šampiona.

-Igrači Intera su dobri i žele da igraju dobro, pobednički fudbal, ali najvažnija je pobeda – rekao je trener.

Povezana vest:  Navijači dočekali fudbalere Zvezde

Benitez je izrazio nadu da će svi igrči Intera dobro da prođu na Svetskom prvenstvu, uključujući Brazilca Majkona koga je istakao kao važnog igrača, iako se spekuliše da će otići u Madrid zajedno sa Morinjom.