dejan_stankovic_srb_ganaSP JUŽNA AFRIKA

Srpski igrači obećavaju da će izgarati na terenu

 

Fudbalski reprezentativci Srbije obećali su danas da će na utakmici sa Nemačkom u Port Elizabetu dati sve od sebe da osvoje tri boda i nadoknade propušteno iz utakmice sa Ganom, koju su izgubili u prvom kolu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

-Nema straha, samo pozitivne treme. Imamo veliko poštovanje prema Nemačkoj, koja je u dosadašnjem toku Mundijala pokazala najviše. Najbitnije je da odigramo najbolje šta možemo – rekao je kapiten Dejan Stanković Radio televiziji Srbije u Port Elizabetu.

Povezana vest:  Dovning i Doni potpisali za Liverpul

-Nemačka je veliki tim, agresivan, brz. Očekujem susret sa mnogo duela – dodao je Stanković i naveo da najveća opasnost „orlovima“ preti od Samija Kedire i Bastijana Švajnštajgera.

Većina novinara iz Srbije nije mogla da razgovara sa članovima srpske delegacije, pošto je konferencija za medije i miks zona organizovana pre nego što su oni stigli iz Johanesburga u Port Elizabet.

Povezana vest:  Pantelić dvostruki strelac za Olimpijakos

-Najvažnije je da igramo kako znamo, pošto ne pobeđuje sreća. Daćemo sve od sebe, a ni pre prve utakmice ništa nismo obećavali – kazao je Branislav Ivanović.

-Nema nazad. Znamo da moramo da idemo na pobedu i tri boda – rekao je visoki napadač Nikola Žigić.

Milan Jovanović nije želeo da razgovara sa novinarima, ali samo zato što, po njegovom mišljenju, „orlovi“ nisu zaslužili da daju izjave.

Povezana vest:  Murinjo kritikovao Pepea

-Nemojte molim vas ništa da me pitate. Ne zamerite mi, bio sam na konferenciji za novinare. Bolje je da za sada sada ćutim. Još nismo zaslužili da dajemo izjave. Pričaćemo posle utakmice – istakao je Jovanović.

Duel Srbije i Nemačke igraće se sutra od 13.30 na stadionu „Nelson Mandela